Άνδρας που δεν φοράει παντελόνι πέφτει με το αυτοκίνητό του σε στύλο ρεύματος στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας μοναχικός Ταϊλανδός οδηγός χωρίς παντελόνι τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πρόσκρουση σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Chonburi.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Praphot Sriwan, 30, βοηθήθηκε από την αστυνομία του Mueang και τις υπηρεσίες διάσωσης Chonburi, αφού υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τροχαίο ατύχημα την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το σεντάν του Toyota Vios βρέθηκε σε έναν παρακαμπτήριο δρόμο που εισερχόταν στο Bang Saen στην υποπεριοχή Ban Suan της περιοχής Mueang, Chonburi. Το παρμπρίζ στην πλευρά του οδηγού ήταν ραγισμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο κ. Praphot μπορεί να χτύπησε το κεφάλι του και να έχασε τις αισθήσεις του. Επιπλέον, προς έκπληξη των διασωστών, το θύμα βρέθηκε μυστηριωδώς απύθμενο, με το παντελόνι του στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα. Κανείς δεν ήταν μάρτυρας του ατυχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία του Mueang. Θα διεξαχθεί έρευνα για να βρεθεί η αιτία του ατυχήματος και γιατί το θύμα ήταν απύθμενο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.