Οι αρχές της Pattaya ενημερώνουν το έργο επέκτασης του δρόμου στην Beach Road

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Το έργο επέκτασης του δρόμου στην Pattaya Beach Road θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα επιτρέψει σε 200 επιπλέον οχήματα να σταθμεύσουν δίπλα στην παραλία, δήλωσε ο αντιδήμαρχος της Pattaya Manoch Nongyai.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 166 εκατομμυρίων μπατ. Ο δρόμος θα επεκταθεί κατά 2 μέτρα σε πλάτος, σύμφωνα με τον Manoch, και θα επέτρεπε στους κατοίκους και τους τουρίστες να σταθμεύσουν 200 επιπλέον οχήματα δίπλα στην παραλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Θα φυτευτούν επίσης δέντρα για να ομορφύνουν την περιοχή και να προσφέρουν σκιά στους θαμώνες της παραλίας. Το μονοπάτι, από την άλλη πλευρά, θα στένεψε κατά 12 μέτρα και θα επεκταθεί κατά 1.5-2 μέτρα στην παραλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Manoch, ο ανάδοχος του έργου, Nong Nooch Landscape and Garden Design, χρειάστηκε να σταματήσει προσωρινά το έργο λόγω περιβαλλοντικών ανησυχιών που εξέφρασαν οι κάτοικοι σχετικά με την απομάκρυνση των δέντρων που κάποιοι είπαν ότι θα καταστρέψει το τοπίο. Ωστόσο, το έργο πήρε ξανά πράσινο φως μετά Η πόλη Pattaya υποσχέθηκε να φυτέψει εκ νέου και τα 133 σκαμμένα δέντρα στο Eastern National Sports Training Center.

Τέλος, ο Manoch είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κατασκευή δημόσιων τουαλετών στη Βόρεια Πατάγια, την Κεντρική Πατάγια και τη Νότια Πατάγια ήταν σε εξέλιξη και θα ωφελούσε το κοινό μακροπρόθεσμα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.