NIDA και Pattaya City να υποστηρίξουν πολιτιστικές εκθέσεις για τον τουρισμό

Πατάγια -

Η NIDA και η Pattaya City συνεργάζονται για να υποστηρίξουν πολιτιστικές εκθέσεις στην Πατάγια για την προώθηση του τουρισμού.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Ανάπτυξης (NIDA) και αξιωματούχοι της Πατάγια συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Πατάγια για να ανταλλάξουν ιδέες και στρατηγικές για την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό μέσω πολιτιστικών παραστάσεων.

Ο καθηγητής Therdchai Nuamnuek από τη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού του NIDA εξέφρασε τις απόψεις του, λέγοντας ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη για να παρακολουθήσουν και να μάθουν για πολιτιστικές παραστάσεις. Ο αριθμός αυτών των τουριστών αυξάνεται ραγδαία λόγω των μεταβαλλόμενων τάσεων, κάτι που ο Therdchai είπε ότι θα μπορούσε να είναι ένας νέος τρόπος για την πόλη να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα.

Ως εκ τούτου, η NIDA παρείχε χρηματοδότηση στην πόλη Pattaya για να ερευνήσει αυτήν την αυξανόμενη τάση. «Μόλις ολοκληρωθεί, τα δεδομένα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών χρησιμοποιώντας πολιτιστικές παραστάσεις ως κύριο πόλο έλξης για βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο Therdchai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.