Φιλανθρωπικές ομάδες κάνουν τεράστια επιτυχία το Oktoberfest στο Sanuk Park στην Πατάγια!

Πατάγια-

Μια πρόσφατη εκδήλωση Oktoberfest στο Sanuk Park στην περιοχή Pattaya είχε τεράστια επιτυχία σύμφωνα με τους διοργανωτές που ήδη σκέφτονται την επόμενη χρονιά.

Πρώτον, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που τράβηξε η ομάδα μας από την εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ για να πάρετε μια ιδέα για το πώς ήταν να βρίσκεσαι εκεί.

Η εκδήλωση ήταν μια ομαδική προσπάθεια μεταξύ διαφόρων τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων όπως το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι, το Mercy Pattaya, το Κέντρο Tamar και πολλά άλλα.

Φυσικά, χωρίς τον ευγενικό οικοδεσπότη Sanuk Park και τη βοήθεια από τοπικά εστιατόρια και πωλητές, όπως το Cheap Charlie's Restaurant και πάρα πολλά άλλα για να απαριθμήσω, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν τόσο επιτυχημένη όσο ήταν.

Με εξαιρετική μουσική από τοπικούς καλλιτέχνες όπως ο Barry Upton και μαθητές που έπαιζαν από τοπικά συγκροτήματα, η ατμόσφαιρα ήταν αισιόδοξη και διασκεδαστική.

Η Margaret Grainger with the Hand to Hand Foundation μίλησε με την Pattaya News όπως φαίνεται στο τέλος αυτού του βίντεο και εξήγησε ότι τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση ήταν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη και μειονεκτούντα παιδιά στην περιοχή της Πατάγια.

Σύμφωνα με τη Margaret, η προσέλευση ήταν περισσότερο από το αναμενόμενο και χαρακτηρίστηκε με πολλούς χαρούμενους γονείς και παιδιά που συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς όπως raft raft, παιχνίδια και φυσικά τακτικές διασκεδαστικές δραστηριότητες στο Sanuk Park, όπως το δημοφιλές υδάτινο πάρκο.

Η Margaret πρόσθεσε ότι η ομάδα σκέφτεται ήδη να επαναλάβει την εκδήλωση στο μέλλον, αλλά αναλαμβάνει επίσης μια φιλανθρωπική εκδήλωση με ποδήλατο στο εγγύς μέλλον και χρειάζεται τη βοήθειά ΣΑΣ. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βοήθειας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/