Γυναίκα μοτοσικλετίστρια καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου σε φερόμενο χτύπημα και τρέξιμο στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Σρι Ράτσα -

Μια 32χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου, όταν η μηχανή της συγκρούστηκε με φορτηγό που φέρεται να τράπηκε σε φυγή μετά από επεισόδιο στη Σρι Ράτσα.

Στις 8 μ.μ. της 3ης Οκτωβρίου, οι υπηρεσίες διάσωσης της Σρι Ράτσα έσπευσαν να βοηθήσουν μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αφού η κόκκινη μοτοσικλέτα της Honda Scoopy I συνετρίβη από ένα εξάτροχο φορτηγό στον δρόμο Map Iang-Laem Chabang στην υποπεριφέρεια Nong Kham της Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Η γυναίκα φορούσε στολή εργάτη στο εργοστάσιο, που ταυτοποιήθηκε ως Saithan Hongthong, 32. Βρέθηκε στο δρόμο με ένα τσαλακωμένο κράνος και μια λίμνη αίματος. Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε ένα φορτηγό να πέφτει πάνω σε μια γυναίκα και στη συνέχεια να απομακρύνεται με ταχύτητα. Δυστυχώς ο αυτόπτης μάρτυρας δεν είδε την πινακίδα.

Η σορός της μοτοσικλετίστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για να προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή. Η αστυνομία της Σρι Ράτσα εξέταζε πλάνα από CCTV και αναζητούσε τον οδηγό του φορτηγού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.