Ο φερόμενος διαρρήκτης συνελήφθη στο Τσονμπούρι αφού πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και έστρεψε τον αστράγαλό του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας 35χρονος φερόμενος ως διαρρήκτης στριμώχθηκε και συνελήφθη στο Τσονμπούρι, αφού πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και στραμπούλωσε τον αστράγαλό του.

Η αστυνομία του Don Hua Lo κλήθηκε να συλλάβει έναν φερόμενο ως διαρρήκτη στην υποσυνοικία Don Hua Lo της περιοχής Mueang, Chonburi, χθες, 2 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο ύποπτος ήταν ήδη περικυκλωμένος από Καλούς Σαμαρείτες πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Ήταν ένας Ταϊλανδός ηλικίας περίπου 35 ετών και αρνήθηκε να μιλήσει, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Ο Thongchai Krongyuth, ένας 37χρονος αυτόπτης μάρτυρας και γείτονας του θύματος που βοήθησε να συλληφθεί ο ύποπτος, αποκάλυψε ότι είδε τον ύποπτο να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του πέρα ​​δώθε γύρω από την περιοχή του συμβάντος. Στη συνέχεια κάλεσε τον ιδιοκτήτη του δωματίου και πήγε να ελέγξει τα δωμάτια στον δεύτερο όροφο και βρήκε τον ύποπτο να ψαχουλεύει τα υπάρχοντα του ιδιοκτήτη του δωματίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο ύποπτος φέρεται να έδωσε δικαιολογία ότι έψαχνε για βρύση νερού, κάτι που ο Thongchai είπε ότι δεν του είχε νόημα. Ξαφνικά, ο ύποπτος όρμησε προς την πόρτα και πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά προσγειώθηκε άσχημα και στραμπούλωσε τον αστράγαλό του στη διαδικασία.

Ο ύποπτος κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα μέχρι την ώρα του Τύπου για να αναμείνει περαιτέρω νομικές διαδικασίες. Εξακολουθούσε να αρνείται να μιλήσει και οι αρχές επιβολής του νόμου προσπαθούσαν να προσδιορίσουν την ταυτότητά του από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.