Ο μαχητής MMA της Pattaya, ο Stamp Fairtex, κέρδισε τον υποψήφιο της Μαλαισίας στο ONE Prime Video 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σφραγίδα Fairtex

Πατάγια -

Η μαχήτρια του ΜΜΑ από την Pattaya, Nattawan Phanthong, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή ως "Stamp Fairtex" θριάμβευσε επί της Μαλαισιανής υποψήφιας της στο ONE στο Prime Video 2 την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Stamp, ένας μεγάλος σταρ από την τουριστική πόλη Pattaya της Ταϊλάνδης, διαγωνίστηκε σε βάρος 120.75 λιβρών εναντίον του αντιπάλου της #5 κατάταξης Jihin Radzuan από τη Μαλαισία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σφραγίδα Fairtex

Όντας ντόπιος του Ραγιονγκ και τώρα κάτοικος της Πατάγια, η Στάμπ κέρδισε την ομόφωνη απόφασή της σε έναν πόλεμο 15 λεπτών ενάντια στο θηρίο της Μαλαισίας, "Shadow Cat", στο ONE στο Prime Video 2: Xiong εναντίον Lee III μόλις χθες.

Και οι δύο μαχητές λαχταρούσαν ένα νοκ άουτ και η Stamp σχεδόν το κατάφερε στον τρίτο γύρο όταν έσπασε τον αριστερό της αγκώνα ακριβώς στο σαγόνι του Jihin, στέλνοντάς την στο έδαφος του ρινγκ. Ωστόσο, η Shadow Cat επέζησε αυτής της προσπάθειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σφραγίδα Fairtex

Παρ' όλα αυτά, η μαχήτρια της Pattaya έλαβε μια άξια νίκη από τους κριτές στο τέλος, ωθώντας το ρεκόρ της στο 9-2 και εξασφάλισε τη μελλοντική της βολή στον Παγκόσμιο τίτλο ONE Women's Atomweight της Angela Lee.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.