Ταϊλανδέζα φέρεται να τρέχει εναντίον ενός Βέλγου οδηγού στον δρόμο της Πατάγια και να τρακάρει

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη φέρεται να έτρεξε με το σεντάν της εναντίον ενός Βέλγου οδηγού σε έναν δρόμο της Πατάγια και έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, ισχυριζόμενη ότι εξοργίστηκε αφού ο αλλοδαπός οδηγός ειρωνεύτηκε το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Pattaya ως η κυρία Chanphen Thaweesri, 48 ετών, διασώθηκε όταν το μπρούτζινο sedan Mercedes Benz 220 της έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και πήρε φωτιά στις 3:00 π.μ., σήμερα, 1η Οκτωβρίου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από ομάδα Καλών Σαμαρειτών πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Ο Chanphen δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα άλλο πάρτι, που ήταν ένας Βέλγος οδηγός, ο κ. Stephane Mathieu Cordemans, 35 ετών, στον τόπο του ατυχήματος. Το χάλκινο σεντάν του Honda Civic υπέστη ελαφρά ζημιά και ήταν ασφαλής. Αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε δήλωση στον Τύπο ή στην αστυνομία της Πατάγια.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της κυρίας Chanphen, ο κ. Stephane χτύπησε το παράθυρό της και τη μάλωνε για το πώς οδηγούσε. Στη συνέχεια, φέρεται να ειρωνεύτηκε τη Mercedes Benz της επειδή ήταν αντίκα και απαράμιλλη απέναντι στη Honda Civic του. Η Chanphen είπε ότι ήταν σε αυτό το σημείο που έχασε την ψυχραιμία της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον Βέλγο οδηγό σε έναν αγώνα.

Οι Καλοί Σαμαρείτες δήλωσαν ότι είδαν και τα δύο μέρη να αγωνίζονται με μεγάλη ταχύτητα και να προσπαθούν επικίνδυνα να προσπεράσουν ο ένας τον άλλον πριν από τη συντριβή. Ζημιές υπέστησαν και άλλα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με τους Σαμαρείτες.

Η αστυνομία της Pattaya πήγε την κυρία Chanphen στο αστυνομικό τμήμα για τεστ αλκοόλ. Δεν ήταν σαφές ποιες κατηγορίες θα απαγγελθούν ή εάν ο Βέλγος οδηγός θα αντιμετώπιζε επίσης κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.