Ο πωλητής κάνναβης στην Πατάγια κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία αφού φέρεται να απειλήθηκε από όπλο να σταματήσει την πώληση κάνναβης

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός πωλητής κάνναβης ισχυρίστηκε στην αστυνομία της Πατάγια ότι απειλήθηκε από έναν εξαγριωμένο άνδρα που κρατούσε πιστόλι να σταματήσει να πουλά κάνναβη.

Στη 1:00 π.μ. σήμερα, 1η Οκτωβρίου, ο κ. Subin Suksawat, 36 ετών, πήγε να αναφέρει την κατάστασή του στην Pol. Ο υπολοχαγός Anan Mahakit-asavakul στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, ισχυριζόμενος ότι απειλήθηκε από έναν οπλοφόρο, τον οποίο πίστευε ότι θα μπορούσε να ήταν αστυνομικός, να σταματήσει να πουλά κάνναβη. Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε μόνο ως «Κόα».

«Ο Koa με πλησίασε στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ πουλούσα κάνναβη στην άκρη του δρόμου. Απείλησε να με κλωτσήσει πρώτα γιατί ήταν θυμωμένος με τους πελάτες μου που κάπνιζαν κάνναβη εκεί γύρω», είπε ο κ. Subin στο The Pattaya News.

Στη συνέχεια, στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Κόα πλησίασε ξανά τον πωλητή κάνναβης και έβγαλε ένα πιστόλι για να τον απειλήσει να σταματήσει να πουλάει και να φύγει από την περιοχή. Ο Subin είπε ότι φοβόταν για τη ζωή του, γι' αυτό αποφάσισε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία της Pattaya. Ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη άδεια από τον ιδιοκτήτη της περιοχής να πουλάει κάνναβη εκεί και δεν έκανε τίποτα κακό και ότι η τεχνική πώληση κάνναβης δεν ήταν αντίθετη προς το νόμο, προς το παρόν, με τα τελικά σχέδια νόμων να συζητούνται ακόμη από τους Ταϊλανδούς νομοθέτες.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να αναγνωρίσει τον ύποπτο και να τον καλέσει για ανάκριση. Καθώς το νομοσχέδιο για την κάνναβη και την κάνναβη εξακολουθεί να είναι ελλιπές, η πώληση κάνναβης είναι στο σκοτάδι ως προς το πού οι άνθρωποι είναι επιλέξιμοι για την πώληση κάνναβης. Ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματούχους, το κάπνισμα κάνναβης σε δημόσιους χώρους είναι αναμφισβήτητα παράνομο για την πρόκληση αναστάτωσης σε άλλους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.