Η αστυνομία της Πατάγια θα περιπολεί εντατικά την παραλία της Πατάγια και θα καταπολεμήσει την παράνομη κατανάλωση αλκοόλ μετά από πρόσφατα επεισόδια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια άρχισε να περιπολεί έντονα την παραλία Πατάγια τη νύχτα, αφού αρκετοί έφηβοι και νεαροί ενήλικες είχαν καυγάδες μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο ομάδες εφήβων μαθητών φέρεται να είχαν μια διαμάχη μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια πριν πυροβολήσουν τρεις σφαίρες από ένα πυροβόλο όπλο στον ουρανό, τρομοκρατώντας τους κοντινούς τουρίστες.

Μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (1 Οκτωβρίουst), μια ομάδα από την αστυνομία της πόλης Pattaya περιπολούσε την παραλία Pattaya και έκανε έλεγχο για πυροβόλα όπλα και παράνομες ναρκωτικές ουσίες για να αποτρέψει οποιοδήποτε χάος και έγκλημα. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν παράνομα αντικείμενα.

Η αστυνομία ενημέρωσε επίσης τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους αλλοδαπούς που χαλαρώνονταν στην παραλία, πίνοντας αλκοόλ, ότι αυτό ήταν παράνομο. Σύμφωνα με τον Νόμο για τον Έλεγχο του Αλκοόλ, απαγορεύεται η πώληση ή η κατανάλωση αλκοόλ στις παραλίες και θα μπορούσαν να επιβληθούν υψηλά πρόστιμα ή ακόμα και φυλάκιση κατά την κρίση των αρχών επιβολής του νόμου. Επιπλέον, η δηλητηρίαση είναι επίσης αντίθετη με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ιστορικά, ωστόσο, αυτοί οι κανόνες δεν επιβλήθηκαν ελαφρά στην περιοχή λόγω της συνολικής φήμης της Pattaya ως τουριστικής πόλης και πόλης πάρτι. Με το πρόσφατο έγκλημα στην παραλία, ωστόσο, και πολλά περιστατικά, όπως το περιστατικό με πυροβόλα όπλα, οι τσακωμοί και ένας άνδρας που απειλεί να μαχαιρώσει άλλον άνδρα λόγω δυνατού θορύβου στην παραλία, η αστυνομία έχει αρχίσει να εστιάζει στην κατανάλωση αλκοόλ ως πιθανό έναυσμα για αυτά τα περιστατικά.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε στο Pattaya News ότι ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε άτομα κάτω των είκοσι ετών που φέρεται να έρχονται στις τοπικές παραλίες ως ένα εύκολο μέρος για να πιουν μακριά από άγρυπνους γονείς ή αρχές. Οι αρχές επιβολής του νόμου υπενθύμισαν επίσης στο κοινό ότι, παρόλο που η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, το κάπνισμα στο κοινό, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών, ήταν αντίθετο με το νόμο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.