ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παραδόθηκαν δύο ύποπτοι που πυροβόλησαν με λευκό όπλο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια

Πατάγια -

Δύο νεαροί ύποπτοι που φέρεται να πυροβόλησαν ένα λευκό όπλο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να τρομάξουν τους αντιπάλους τους τελικά παραδόθηκαν.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο ομάδες εφήβων μαθητών φέρεται να είχαν μια διαμάχη μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια πριν πυροβολήσουν τρεις σφαίρες από ένα πυροβόλο όπλο στον ουρανό, τρομοκρατώντας τους κοντινούς τουρίστες.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο συνταγματάρχης Methawit Praditphon και άλλοι ερευνητές από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya ανέκριναν από κοινού δύο ύποπτους σε πυροβολισμό μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τον κ. Tharatip Mai-iam (19) και τον κ. Saksit Daoloy (21). Ωστόσο, τότε δεν συνέλαβαν τους υπόπτους, αν και όλα τα στοιχεία τους έδειχναν ως τους κύριους ενόχους.

Οι δύο ύποπτοι τελικά παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια χθες, 30 Σεπτεμβρίου, μετά από πιέσεις από την αστυνομία λόγω συντριπτικών στοιχείων. Οι δύο νεαροί έφεραν μαζί τους ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και πέντε λευκές σφαίρες, υποστηρίζοντας ότι αυτό ήταν το όπλο που χρησιμοποίησαν για να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

Στη συνέχεια, η αστυνομία της Πατάγια συνέθεσε το όπλο της καθώς και τη μπλε μοτοσικλέτα της Honda Wave από την οποία χρησιμοποίησαν για να δραπετεύσουν. Οι δύο ύποπτοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν καβγά με τους αντιπάλους τους για γυναίκες και ήθελαν μόνο να τις τρομάξουν πυροβολώντας στον αέρα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν σκοπό να τρομάξουν τουρίστες ή να βλάψουν κανέναν.

Οι ύποπτοι κρατούνται από την Αστυνομία για περαιτέρω νομικές διαδικασίες μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.