15χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούεται με σκύλο και σκοτώνεται στην περιοχή Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Υποπεριοχή Huai Yai, Banglamung, Chonburi

Ένας 15χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε επί τόπου μετά από σύγκρουση με σκύλο σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία του Huai Yai και οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon έσπευσαν σε τοπικό δρόμο στην υποπεριφέρεια Huai Yai του Banglamung, Chonburi, στις 5:30 π.μ. σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, αφού ειδοποιήθηκαν για ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο δρόμος ήταν δίπλα σε χωράφι με μανιόκα. Ο νεκρός 15χρονος θύμα κ. Sirawut, του οποίου το επίθετο αποκρύπτεται από την αστυνομία λόγω ηλικίας, βρέθηκε νεκρό στο δρόμο. Φορούσε λευκό μπλουζάκι και μπόξερ. Η μαύρη μηχανή του Honda Click βρέθηκε κοντά μαζί με ένα νεκρό θηλυκό σκυλί. Το θύμα δεν φορούσε κράνος, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Οι γονείς του θύματος έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αείμνηστο γιο τους, λέγοντας ότι οδηγούσε μηχανάκι στο σπίτι του φίλου του. Η αστυνομία του Χουάι Γιάι υποψιάστηκε ότι το αγόρι μπορεί να οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν τρακάρει με ένα σκυλί που έτρεξε μπροστά του. Το σώμα του παρέμεινε σε νοσοκομείο για να περιμένει θρησκευτικές τελετές.

Ο σκύλος πιστεύεται ότι είναι αδέσποτος, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία του Huay Yai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.