Το Nongnooch Garden Pattaya καλωσορίζει το τρίτο νέο μοσχάρι ελέφαντα φέτος

Πατάγια -

Το Nong Nooch Gardens Pattaya επέκτεινε μια καμπάνια buy one, get one free εισιτήριο για να γιορτάσει το τρίτο νέο μωρό ελέφαντα της χρονιάς.

Μια θρησκευτική τελετή για τον εορτασμό της γέννησης του «Ply Poa Jai», του τρίτου νεογέννητου ελέφαντα του 2022 στους κήπους Nong Nooch Pattaya, πραγματοποιήθηκε χθες, 28 Σεπτεμβρίου, μπροστά από ένα άγαλμα ελέφαντα στον κήπο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο Ply Poa Jai ​​ήταν ένας αρσενικός ελέφαντας που γεννήθηκε από τον 14χρονο πατέρα, "Phang Fonthip" και τη 15χρονη μητέρα, "Ply Porn Chai". Ο Ply Poa Jai ​​ήταν ο τρίτος ελέφαντας που γεννήθηκε το 2022 στο Nong Nooch Gardens Pattaya και ήταν καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Για να γιορτάσει τη γέννησή του, το Nong Nooch Gardens επέκτεινε μια καμπάνια buy one, get one free εισιτήριο για όσους ήθελαν να δουν τον ελέφαντα από κοντά. Υπάρχει επίσης μια παράσταση ελέφαντα που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μόνο με 100 μπατ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το Nongnooch Garden Pattaya μόλις γιόρτασε τη γέννηση δύο κλαβών, του «Phang Wara Pim» και του «Phang Manoch», στις αρχές αυτού του μήνα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.