Ο καλός Σαμαρείτης της Ταϊλάνδης βοηθά μια 10χρονη Κινεζοαμερικανίδα στο ταξίδι από το Τσονμπούρι στη Μπανγκόκ για να δει τη μητέρα της

Τσονμπούρι -

Ένας καλός Σαμαρείτης από την Ταϊλάνδη βοήθησε μια 10χρονη Κινεζοαμερικανίδα που έτρεχε μόνη της στην άκρη του δρόμου στο Τσονμπούρι σε μια προσπάθεια να φτάσει στην Μπανγκόκ για να ξανασμίξει με τη μητέρα της.

Ο Ταϊλανδός Σαμαρείτης που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Poommiphat Chaichana, 23 ετών, είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι βρήκε το κορίτσι να περπατά μόνο του σε έναν κακό φωτισμένο δρόμο στην περιοχή Nong Yai του Chonburi στις 9:28 την Τετάρτη XNUMX Σεπτεμβρίου.

«Το κορίτσι κρατούσε μόνο ένα σακίδιο και περπατούσε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, κάτι που με ανησύχησε, οπότε αποφάσισα να τραβήξω για να τη σταματήσω και να ρωτήσω αν χάθηκε», είπε ο Πούμιφατ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ταϊλανδός Σαμαρείτης προσπάθησε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με το κορίτσι επειδή μιλούσε μόνο ταϊλανδέζικα και το κορίτσι μόνο αγγλικά. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τον εργοδότη του για να επικοινωνήσει μαζί της και τελικά ήξερε ότι το κορίτσι κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi στην Μπανγκόκ για να πάρει μια πτήση για την Κίνα για να ξανασμίξει με τη μητέρα της.

Στη συνέχεια, το κορίτσι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Nongprue από την τουριστική αστυνομία και το παρέλαβε ο Αμερικανός πατέρας της το πρωί. «Ήταν πραγματικά έξυπνη γιατί είχε έναν χάρτινο χάρτη και μπορούσε να διαβάσει σημάδια που στην πραγματικότητα οδηγούσαν στην Μπανγκόκ», δήλωσε ο Poommiphat.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Pitchaya Khewplueng, αρχηγός της τουριστικής αστυνομίας στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, είπε ότι το κορίτσι ήταν ασφαλές με τον Αμερικανό πατέρα της, αλλά ο πατέρας δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί η κόρη του έφυγε από το σπίτι της. Το όνομά του δεν δόθηκε από την αστυνομία, σημείωσε το TPN.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.