Η Sri Racha θα φιλοξενήσει το "Esports On The Beach" από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: สำนัภงานประชาสัมพัภ™à¸˜à¹Œà¸ˆà¸±à¸‡à¸«à¸§à¸±à¸"ชลบุรà¸μ - Chonburi PR

Σρι Ράτσα —

Η Σρι Ράτσα θα φιλοξενήσει το "Esports On The Beach" από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στον κήπο υγείας του δήμου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς esports ενός διάσημου διαδικτυακού παιχνιδιού, το «Arena of Valor (ROV)», καθώς και έναν διαγωνισμό cosplay, ο οποίος θα ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα έως τις 10:XNUMX.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: สำนัภงานประชาสัมพัภ™à¸˜à¹Œà¸ˆà¸±à¸‡à¸«à¸§à¸±à¸"ชลบุรà¸μ – Chonburi PR

Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, πολλά μουσικά συγκροτήματα θα παίξουν στην εκδήλωση όπως οι The Parkinson και οι Whal & Dolph. Η εκδήλωση esports είναι μία από τις προσπάθειες των αρχών της Σρι Ράτσα να ενθαρρύνουν τους νέους να δοκιμάσουν νέα πράγματα εκτός του κουτιού και να τους υποστηρίξουν να ανταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο.

Ο νικητής του διαγωνισμού ROV θα ανταμειφθεί με πάνω από 200,000 μπατ. Και ο νικητής του cosplay θα λάβει 30,000 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.