Η Pattaya θα φιλοξενήσει το Bikini Beach Race 2022 στις 29 Οκτωβρίου

Πατάγια -

Η Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει την ετήσια, μοναδική εκδήλωσή της, "Bikini Beach Race 2022", στις 29 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας, ο οποίος επαινείται από πολλούς ως ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Πατάγια, θα ξεκινήσει σε μια πίστα πέντε χιλιομέτρων στην παραλία Pattaya μπροστά από το Central Mall Pattaya. Παρόλο που έχουν δημοσιοποιηθεί μόνο μικρές λεπτομέρειες, πάνω από 1,300 άτομα έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους και 804 άτομα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο Η σελίδα του Bikini Beach Race 2022 στο Facebook.

Αυτή είναι μια από τις πολλές προσπάθειες των αρχών να αναζωογονήσουν την ταλαιπωρημένη οικονομία της Πατάγια, αλλά είναι σίγουρα η πιο σέξι! Σημειώστε το λοιπόν στο ημερολόγιό σας τώρα και ελάτε να τρέξετε ώμο εναντίον ώμου με πολυάριθμους υπέροχους συμμετέχοντες στις 29 Οκτωβρίου!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.