Ο αγώνας αγώνων «Grand Prix Ταϊλάνδης» στο Buriram αναμένεται να τονώσει την οικονομία και τον τουριστικό τομέα της χώρας μετά την οικονομική δυσπραγία του Covid-19

Εθνική -

Το «Grand Prix της Ταϊλάνδης» που φιλοξενείται στην επαρχία Buriram αυτήν την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, πιστεύεται ότι θα συμβάλει στην τόνωση της οικονομίας και του τουριστικού τομέα της χώρας, καθώς και στην προώθηση της ήπιας δύναμης, συμπεριλαμβανομένου του Muay Thai, των τροφίμων και των τοπικών τουριστικών αξιοθέατων, πριν πλησιάσει την υψηλή περίοδο , δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Traisulee Traisornkul είπε στο Associated Press την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, ότι ο υπουργός Δημόσιας Υγείας και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός αναγνώρισαν την ετοιμότητα του διαγωνισμού «Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP» ή «Grand Prix Ταϊλάνδης» μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου, στις η πίστα Chang της επαρχίας Buriram.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin θα προεδρεύσει επίσης στην τελετή έναρξης την Παρασκευή και θα απονείμει βραβεία στους νικητές την Κυριακή.

Ο Τραϊσουλί δήλωσε επίσης ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ήταν πεπεισμένος ότι η φιλοξενία του «Grand Prix της Ταϊλάνδης» θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την Ταϊλάνδη να τονώσει την οικονομία της κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης της χώρας μετά την πανδημία Covid-19.

«Τόσο οι Ταϊλανδοί όσο και οι ξένοι τουρίστες θα έρχονταν και θα ξόδευαν σε ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα στο Buriram και τις γειτονικές επαρχίες κατά τη διάρκεια της περιόδου του διαγωνισμού. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία χρήματος στην τοπική αγορά», πρόσθεσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος.

Εκτός από το MotoGP, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) σχεδιάζει επίσης να οργανώσει περισσότερες δραστηριότητες για την προώθηση της Ταϊλάνδης και τον τουρισμό της και την προσέλκυση τουριστών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών αγώνων μοτοσικλέτας της Dorna Sports και αγώνων Muay Thai στο Rajadamnern Boxing Stadium .

Λόγω της καταιγίδας Noru, αναμένεται βροχή τις επόμενες ημέρες στο Buriram, αλλά οι διοργανωτές είναι βέβαιοι ότι δεν θα βλάψουν τους αγώνες. Αυτό είναι το πρώτο MotoGP σε τρία χρόνια λόγω ακυρώσεων πανδημίας Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.