Έφηβοι μαθητές φέρονται να πυροβολούν με όπλο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για προσωπική διαμάχη

Πατάγια -

Δύο ομάδες εφήβων μαθητών φέρεται να είχαν μια διαμάχη μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια πριν πυροβολήσουν τρεις σφαίρες από ένα πυροβόλο όπλο στον ουρανό, τρομοκρατώντας τους κοντινούς τουρίστες.

Πολ. Ο Capt. Sontaya Khansub από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya έλαβε μια αναφορά από τρομαγμένους τουρίστες για μια ομάδα εφήβων μαθητών με μοτοσικλέτες που φέρεται να πυροβόλησαν με όπλο στον αέρα για να απειλήσουν μια άλλη ομάδα στην παραλία Pattaya κοντά στο Soi 9 στη 1 π.μ. σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν ακριβώς μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Μια ομάδα περίπου 20 εφήβων, μερικοί από τους οποίους φορούσαν σχολικές στολές, διαλύθηκαν μόλις έφτασε η αστυνομία από την απέναντι πλευρά, άναυδοι από τους πυροβολισμούς. Στη συνέχεια, η αστυνομία της Πατάγια προσέγγισε έναν έφηβο που είχε αναγνωριστεί ως "Mos" ηλικίας 16 ετών, ο οποίος είπε ότι σπούδαζε σε ένα σχολείο στο Bang Lamung.

Ο μαθητής ισχυρίστηκε: «Έκανα παρέα με τους φίλους μου στην παραλία όταν οι παλιοί μας αντίπαλοι, με τους οποίους η ομάδα μου τσακώνονταν, σταμάτησαν και πυροβόλησαν με ένα όπλο στον ουρανό για να μας φοβίσουν».

Η αστυνομία της Πατάγια ρώτησε επίσης κοντινούς τουρίστες που ήταν μάρτυρες του συμβάντος. Είπαν ότι είδαν 3-4 υπόπτους να φωνάζουν στην ομάδα προτού πυροβολήσουν τρεις φορές με όπλο στον ουρανό και διαφύγουν με μοτοσικλέτες. Δύο οβίδες από σφαίρες ανακαλύφθηκαν στην παραλία και η αστυνομία υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν μόνο λευκές σφαίρες.

Πολ. Ο λοχαγός Σοντάγια συμβούλεψε τους μαθητές να υποβάλουν αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Εν τω μεταξύ, έλεγχε πλάνα CCTV για να εντοπίσει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.