Η Pattaya Cricket Club προκρίνεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Alibaba CC αυξάνει το προβάδισμά της στο Indoor League

  Οι τελευταίοι αγώνες του πρώτου ημιχρόνου του Pattaya-RST Indoor League διεξήχθησαν στο Rugby School με το PCC να παίζει RST στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Και οι δύο ομάδες είχαν κερδίσει από έναν αγώνα και προσπαθούσαν να εδραιώσουν τις θέσεις τους στο League.  

   Το PCC, που είχε τον Λουκ Στόουκς πίσω στην ομάδα ως τερματοφύλακας μπατσμαν-γουίκετ, κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να βγει πρώτος στο γήπεδο. Ο Τομ και η Λούσι άνοιξαν τη μάχη ενάντια στον Άμιτ. Ένα ήσυχο πρώτο τελείωμα, αλλά ο Χάμπι ανέβασε την ένταση στο δεύτερο κάνοντας μπόουλινγκ με τη Λούσι και τον Τομ σε διαδοχικές μπάλες, αλλά όχι χατ-τρικ. 

Ο Jainish ήταν εξίσου καταστροφικός καθώς έβαλε τη Lucy να πιαστεί από τον Habby και ο Tom έκανε μπόουλινγκ για μόλις 2 φαρδιές μπάλες που παραχώρησε. -2 για 4 μετά από 3 όβερ και μια εξαιρετική αρχή για τους σφαιριστές PCC. Ο John και ο Mark ήταν το επόμενο ζευγάρι που αντιμετώπισε το πρώτο over off-spin του Trevor που απέφερε 10 runs. Το μπόουλινγκ του Animal είχε τον John να πιαστεί ξανά από τον Habby και ο Amit έδωσε 10, αλλά μια απευθείας βολή από τα βαθιά έκανε τον John να τελειώσει καθώς είχαν προχωρήσει το σκορ στο 17 για 6 μετά από 6 over. Τα τρία τελευταία όβερ σημειώθηκαν από τους Dehann και Will. Το ντεμπούτο του Dehann στο κρίκετ ξεκίνησε με τον ήχο των μπαλών που έπεφταν από τα κούτσουρα, χάρη του Habby με τα 3 τουrd wicket της βραδιάς (συν 2 αλιεύματα). Ο Γουίλ κέρδισε σερί από τον Χάμπι και τον Τζέινις για να φτάσει στο πρώτο σκορ με 13, αλλά έπεσε δύο φορές στον τελικό έναντι του Τρέβορ. Η τελευταία μπάλα του αγώνα ήταν ένα έξυπνο πιάσιμο από τον Λουκ, το οποίο αναπλήρωσε αυτό που έχασε νωρίτερα. Έτσι, η RS ολοκλήρωσε τα innings της στις 28 για 9.

   Μετά από μια γρήγορη στροφή, το PCC έστειλε τον Trevor και τον Animal για να αντιμετωπίσουν τον Tom, ο οποίος έκανε ένα πολύ τακτοποιημένο μπούλινγκ με γρήγορους αριστερούς βραχίονες. Μόνο 4 από το πάνω. Το μπόουλινγκ του Τζον δεν ήταν αρκετά ακριβές, αλλά οδήγησε τον Τρέβορ σε ένα ριψοκίνδυνο σινγκλ, με αποτέλεσμα να βγει έξω με μια καλή βολή από τη Λούσι. Η Lucy έδωσε 5 dot balls στο Animal και χάρισε μόνο 4. Ένα αργό αλλά καλύτερο ξεκίνημα από το PCC που τελείωσε τα πρώτα 3 over με 11 για 1. 

Ο Λουκ και ο Χάμπι ήταν επόμενοι. Ο Χάμπι πήρε το μεγαλύτερο μέρος της απεργίας και κατάφερε ακόμη και ένα 6 με τη βοήθεια 4 ανατροπών. Ο Τομ έβαζε τη μπάλα να κουνιέται πολύ και μερικές φορές έπαιρνε υπερβολικά μια απόφαση LBW. Ήταν ο Τζον που έκανε μια σημαντική ανακάλυψη όταν ο Χάμπι τράβηξε μια μπάλα πίσω από την οποία ο Μαρκ τρύπησε για συνολικά 16 τρεξίματα. Ο Luke έπαιξε ωραία σουτ για το 13 και το PCC προχώρησε στο 40 για το 2. Η RST χρειαζόταν wickets αν επρόκειτο να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και ο διαιτητής δεν βοήθησε αρνούμενος τις εκκλήσεις του Tom's LBW. Ο Jainish και ο Amit αντιμετώπισαν τα τελευταία 3 over και έπρεπε απλώς να βάλουν λογικά ροπάλου, αλλά ο RST δεν επρόκειτο να τους αφήσει να φύγουν. Η Lucy χτύπησε πρώτη όταν ο Amit πιάστηκε πολύ καλά στη μέση του John.

Ο Dehann πήρε μια απότομη σύλληψη και έκανε μπούλινγκ για να αποβάλει ξανά τον Amit, αλλά ο Jainish σκόραρε ελεύθερα. Ωστόσο, ο Jainish δεν γλίτωσε χωρίς ήττα, καθώς ξέφυγε από τη Lucy με ένα pick-and-roll από το τετράγωνο πόδι μόνο στο ένα κούτσουρο. Στη συνέχεια, ο Τομ τον έκανε μπούλινγκ για 17. Το PCC ολοκληρώνει τις συμμετοχές του με 48 για 6 και μια νίκη με 20 runs. Το αποτέλεσμα επέτρεψε στο PCC να υπερπηδήσει το RST στο τραπέζι και να πάρει 2nd θέση.

   Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Alibaba κέρδισε το SRF με 103 για 2 μέσα από επιθετικό χτύπημα και γρήγορο τρέξιμο ανάμεσα στα γουίκετ. Το SRF περιορίστηκε σε 39 για 8 και απώλεια 64 δρομολογίων.  

Θέσεις στα μισά του πρωταθλήματος. Οι πιθανότητες για εκδίκηση θα υπάρχουν στο δεύτερο ημίχρονο.

P W L σημεία
Alibaba 3 3 0 79
PCC 3 2 1 50
RST 3 1 2 41
SRF 3 0 3 22
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/