Τρακάρει νταλίκα στο Τσονμπούρι, ο οδηγός κατηγορεί τον βρεγμένο δρόμο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Ban Bueng, Chonburi —

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Τσονμπούρι κατά τη διάρκεια της νεροποντής τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Ο οδηγός του φορτηγού, Patpong Thongmee (31), βοηθήθηκε από τις υπηρεσίες διάσωσης Ban Bueng χθες το απόγευμα στον δρόμο Nong Chak – Phanat Nikhom στην περιοχή Ban Bueng του Chonburi. Βρέθηκε μέσα στο μπρούτζινο φορτηγό του Mitsubishi με τσαλακωμένο προφυλακτήρα, τραυματισμένο στον ώμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Οι διασώστες αναγκάστηκαν να ανοίξουν με δύναμη μια πόρτα αυτοκινήτου επειδή ήταν μπλοκαρισμένη προτού μεταφέρουν το θύμα στο νοσοκομείο Ban Bueng. Στο σημείο του ατυχήματος εντοπίστηκε επίσης μακρύ ίχνος φρένων.

Ο Nattapon Poolkham, ένας 27χρονος υπάλληλος διάσωσης, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο οδηγός είπε ότι το φορτηγό γλίστρησε λόγω βρεγμένου δρόμου. Υπήρξαν παρόμοια τροχαία ατυχήματα που αφορούσαν βρεγμένους δρόμους σε πολλές περιοχές του Τσονμπούρι πρόσφατα λόγω της συνεχούς βροχής, πρόσθεσε ο Nattapon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.