Ανατράπηκε αλιευτικό σκάφος σε θαλασσοταραχή στην επαρχία Rayong, 7 άνθρωποι διασώθηκαν ενώ ένας αγνοείται

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

επαρχία Rayong -

Ένα αλιευτικό σκάφος ανατράπηκε σε θαλασσοταραχή στην επαρχία Ραγιόνγκ νωρίς σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα επτά μέλη του πληρώματος να πέσουν στη θάλασσα, αλλά διασώθηκαν αργότερα, ενώ ο καπετάνιος, 56 ετών, παρέμεινε αγνοούμενος.

Αξιωματικοί του Ταϊλανδικού Πεζοναυτικού Επιβολής και οι υπηρεσίες διάσωσης Rayong βοήθησαν επτά μέλη του πληρώματος ενός αλιευτικού σκάφους, Saeng Prateep 9, που ανατράπηκε σε θάλασσα ανοιχτά του Koh Chan στην περιοχή Mueang της επαρχίας Rayong στη 1:00 π.μ. σήμερα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Τα επτά εξαντλημένα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν αφού παρέμεναν στο τραχύ νερό για 2 ώρες. Στους επιζώντες περιλαμβάνονται,

  1. Ο κύριος Nai, 35, Βιετναμέζος
  2. Ο κύριος Heng Suu, 30, Βιρμανός
  3. Ο κύριος Nanwin, 40, Βιρμανός
  4. Ο κ. Winnaithun, 35, Βιρμανός
  5. κ. Yasim U, 30, Βιρμανός
  6. Ο κύριος Kim So, 30, Βιρμανός
  7. Ο κύριος Σου, 30, Βιρμανός
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Όλοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Rayong για να αναρρώσουν. Ωστόσο, ο 56χρονος Ταϊλανδός καπετάνιος, κ. Arunsak Chuakhonman, δεν βρέθηκε πουθενά μέχρι την ώρα του Τύπου. Οι υπάλληλοι διάσωσης υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας μπορεί να είχε παγιδευτεί στη βάρκα και να βυθίστηκε μαζί της.

Ο κ. Nanwin, ένας από τους Βιρμανούς επιζώντες, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το σκάφος του χτυπήθηκε από μεγάλα κύματα πριν ανατραπεί. Ο καιρός ήταν επίσης κακός με ισχυρούς ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις, πρόσθεσε ο Nanwin.

17 σκάφη και πολλές ομάδες διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν τον αγνοούμενο καπετάνιο σήμερα παρά τις θυελλώδεις συνθήκες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.