Pattaya, Οι μεγαλύτερες ιστορίες της Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: 7χρονο πνίγηκε σε βίλα με πισίνα, αγώνες Buffalo έρχονται, Δήμαρχος ανακοινώνει καθορισμένες τιμές για τις υπηρεσίες παραλίας και πολλά άλλα

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες που συνέβησαν στο δικό μας περιοχές, Pattaya και Chonburi, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που μπορεί να χάσατε!
1. 7χρονο αγόρι πνίγηκε σε βίλα με πισίνα στο Sattahip, Chonburi

Αυτό το τραγικό δυστύχημα είναι το τρίτο θανατηφόρο περιστατικό φέτος στην περιοχή Chonburi και πολλοί από τους αναγνώστες μας παρατήρησαν ότι οι γονείς και οι αρχές πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά.

7χρονο αγόρι πνίγηκε σε βίλα με πισίνα στο Sattahip, Chonburi


2. Ο παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών θα ξεκινήσει στο Chonburi από 1 έως 9 Οκτωβρίου τον επόμενο μήναΑυτός είναι ο 151ος ετήσιος αγώνας βουβαλιών στο Chonburi και θα διεξαχθεί στο Γραφείο Mueang Chonburi District. Οι αγώνες ακυρώθηκαν πέρυσι λόγω Covid-19 για πρώτη φορά μετά από 150 χρόνια, αλλά τώρα ξαναρχίζουν με εκδίκηση.

Ο παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών θα ξεκινήσει στο Chonburi από 1 έως 9 Οκτωβρίου τον επόμενο μήνα


3. Τα έργα οδοποιίας στο South Pattaya Second Road by Walking Street θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλώνει ο αντιδήμαρχος

Μετά από πολυάριθμες καταγγελίες από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε αυτό το τμήμα της Πατάγια, η πόλη επισπεύδει τις εργασίες, σκοπεύοντας να τις ολοκληρώσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και συνεχούς βροχόπτωσης, ακόμη και 24 ώρες το XNUMXωρο, αυτή η προθεσμία είναι κάπως αβέβαιη, σημειώνει το TPN.

Οι κατασκευαστικές εργασίες σε αυτήν την περιοχή βρίσκονται σε έναν μεγάλο δρόμο που συνδέει προς το Jomtien όπου συνήθως ταξιδεύουν όλα τα λεωφορεία μπατ και όπου πολλοί Ινδοί τουρίστες μένουν, τρώνε και περπατούν. Ως αποτέλεσμα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ειδικά εστιατόρια και ξενοδοχεία, ασκούν έντονη πίεση στην πόλη για να τερματίσει τις κατασκευαστικές εργασίες.

Τα έργα οδοποιίας στο South Pattaya Second Road by Walking Street θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλώνει ο αντιδήμαρχος


4. Ο δήμαρχος της Πατάγια ανακοινώνει καθορισμένες τιμές και νόμιμες ώρες πώλησης για την υπηρεσία παραλίαςes

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η νομική επέκταση του ωραρίου που μπορούν να λειτουργούν οι πωλητές της παραλίας, ένα αίτημα που είχε υποβληθεί για πάνω από ένα χρόνο. Οι πωλητές της παραλίας είπαν στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι πολλοί πελάτες προτιμούν τώρα να κάθονται και να χαλαρώνουν μετά τη δύση του ηλίου στις παραλίες και αυτό επιτρέπει στους πωλητές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες αυτών των πελατών.

Ο δήμαρχος της Πατάγια ανακοινώνει καθορισμένες τιμές και νόμιμες ώρες πώλησης για υπηρεσίες παραλίας


5. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πατάγια προτρέπει τον Δήμαρχο να διευρύνει τη νόμιμη ζώνη λειτουργίας για χώρους νυχτερινής διασκέδασης

Η τελευταία φορά που επεκτάθηκαν οι ζώνες νυχτερινής διασκέδασης ήταν πριν από δύο δεκαετίες, το 2002. Εάν εγκριθεί αυτή η πρόταση, θα επιτρέψει τελικά στα μπαρ και τους χώρους διασκέδασης στο Jomtien, Naklua και Eastern Pattaya να παραμείνουν νόμιμα ανοιχτά αργότερα και να γίνουν χώροι ψυχαγωγίας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με πιθανή ηχορύπανση ή συγκρούσεις με τους κατοίκους της περιοχής. Μια άτυπη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το The Pattaya News έδειξε ότι το 82 τοις εκατό των κατοίκων της περιοχής που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ενέκρινε την ιδέα.

https://thepattayanews.com/2022/09/24/pattaya-city-council-urges-mayor-to-broaden-legal-operating-zone-for-nightlife-venues/

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Η Pattaya News ελπίζει ότι η επόμενη εβδομάδα θα σας φέρει καλά νέα!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.