Editorial: Ο νεκρός Ταϊλανδός ηθοποιός "Beam" δείχνει τις μαγευτικές του υποκριτικές ικανότητες στο "Thai Cave Rescue: Limited Series" του Netflix, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως την περασμένη Παρασκευή

Συντακτικό –

Ο αποθανών Ταϊλανδός ηθοποιός Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote, 25 ετών, συζητήθηκε ευρέως αυτή την εβδομάδα, αφού η υποκριτική του δεξιοτεχνία στον ρόλο του Coach "Eak" έλαμψε έξοχα στο "Thai Cave Rescue: Limited Series" του Netflix.

Το «Thai Cave Rescue: Limited Series» θεωρήθηκε ως το τελευταίο έργο του Beam στο παρελθόν βρέθηκε νεκρός στη συγκυριαρχία του στην Μπανγκόκ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με την ιατρική εξέταση, πέθανε στον ύπνο του και αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Beam γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1996. Ξεκίνησε την καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος όταν πέρασε την ακρόαση για να συμμετάσχει στο καστ της δημοφιλούς σειράς ενηλικίωσης/εφήβων της Ταϊλάνδης που ονομάζεται «Nong Mai Rai Borisut». Έγινε ευρέως αναγνωρισμένος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πρώτη σειρά του Netflix της χώρας «The Stranded» το 2019.

Το 2022, ο Beam απέδειξε ξανά τις εξαιρετικές του ικανότητες στον κόσμο στο «Thai Cave Rescue: Limited Series» – μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα των 12 νεαρών αγοριών ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης και του προπονητή τους που παγιδεύτηκαν στο Tham Luang Nang. Non Cave στην επαρχία Chiang Rai το 2018 λόγω έντονων βροχοπτώσεων. Ο Μπιμ υποδύεται τον 25χρονο προπονητή «Εακ» που έγινε η μόνη πηγή παρηγοριάς και η άγκυρα στα αγόρια ενώ προσπαθούσαν να επιβιώσουν.

Spoilers για την εκπομπή παρακάτω….

Η ιστορία ξεκινά με την ομάδα ποδοσφαίρου «Wild Boars» που πηγαίνουν στη σπηλιά για να περάσουν ένα απόγευμα και σχεδιάζουν να επιστρέψουν μέχρι το βράδυ. Ωστόσο, δεν μπορούν να το κάνουν επειδή το σπήλαιο πλημμυρίζει γρήγορα, αναγκάζοντάς τους να παγιδευτούν μέσα - για περίπου δύο εβδομάδες.

Παρόμοια με τα αληθινά γεγονότα, η ιστορία δείχνει τον δραματικό αγώνα της παρατεταμένης επιχείρησης διάσωσης των Ταϊλανδών διασωστών, των Navy SEAL και ειδικών δυτών από όλο τον κόσμο που πετούν για να βοηθήσουν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στην επιχείρηση.

Αν και απεικονίζεται ως μίνι σειρά Δράμα/Θρίλερ, το «Thai Cave Rescue: Limited Series» μπορεί να χρησιμεύσει ως φόρος τιμής σε όλους τους Ταϊλανδούς και διεθνείς διασώστες, ένας από αυτούς που πέθανε κατά τη διάρκεια της διάσωσης και έχει ένα ολόκληρο επεισόδιο επικεντρωμένο σε αυτόν και σε όλα τα άνθρωποι που δεν αναφέρθηκαν προηγουμένως ή δεν γιορτάστηκαν ευρέως στην αφιέρωσή τους στο κοινό, ενώ το τέλος της ιστορίας δείχνει επίσης μια συγκινητική στιγμή όταν όλα τα αγόρια διασώθηκαν που μπορεί να αφήσει χαρούμενα δάκρυα στα πρόσωπα των θεατών.

Είδατε την παράσταση; Ποιες ήταν οι σκέψεις σας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.