Το Pattaya Loma Run on the Beach θεωρείται μεγάλη επιτυχία παρά τις κακές καιρικές συνθήκες

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ สามารถ

Πατάγια -

Ο φιλανθρωπικός αγώνας, «Loma Run on the Beach», ολοκληρώθηκε επίσημα χθες, 25 Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς.

Loma, παρεμπιπτόντως, σημαίνει δελφίνι στην ταϊλανδέζικη γλώσσα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία Jomtien τα ξημερώματα χθες. Διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Pattaya City και το Human Help Network Thailand Foundation για τη δωρεά εσόδων σε άτομα που έχουν ανάγκη γύρω από την Pattaya και για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Queen Sirikit Hospital.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ สามารถ

Οι αγώνες περιλάμβαναν τρεις αποστάσεις: 5 χλμ., 10 χλμ. και 21 χλμ. Παρά τη βροχή, όλοι οι ενεργητικοί δρομείς ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στη γραμμή και έτσι έγινε αυτό το γεγονός ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά γεγονότα στην Πατάγια τους τελευταίους μήνες. Συνολικά συμμετείχαν 2,500 άτομα σύμφωνα με το Δίκτυο Ανθρώπινης Βοήθειας.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ สามารถ

Στο τέλος, ο κ. Kittinan Aryuyuen και η κα Jirawan Pattamatin κέρδισαν τον αγώνα των 5 χλμ., ο κ. Vladislav Demianov και η κα Ratchaneewan Traikisayakun κέρδισαν τον αγώνα των 10 χλμ. και ο κ. Thanakorn Ketprayoon και η κα Ratchaya Khotkan κέρδισαν τον αγώνα των 21 χλμ. Ο αντιδήμαρχος Krishna Boonsawat ευχαρίστησε τους δρομείς και υποσχέθηκε περισσότερες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον.

Την ώρα της εκκίνησης στις 5:00 π.μ. για τον αγώνα των 21 χιλιομέτρων συνεχιζόταν έντονη βροχόπτωση σε όλη την περιοχή, μούσκεμα του πλήθους. Ωστόσο, τα emcees στα μεγάφωνα και η χρήση airhorns ξεσήκωσαν τους δρομείς και κράτησαν τη διάθεσή τους ψηλά παρά τον κακό καιρό. Ωστόσο, ορισμένοι κάτοικοι των γειτονικών διαμερισμάτων παραπονέθηκαν για τον θόρυβο στις σημειώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης TPN, ωστόσο η εκδήλωση είναι μόνο μία ημέρα το χρόνο και τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια εξαλείφθηκαν.

Μέχρι να πραγματοποιηθούν οι διαδρομές μικρότερης απόστασης μετά τις 6 π.μ., η δυνατή βροχή είχε μειωθεί σε σταθερό ψιλόβροχο και πολλοί θεατές είχαν συμμετάσχει στην εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα που βρισκόταν κοντά στο Dongtan Police Box, ενθαρρύνοντας τους δρομείς καθώς περνούσαν.

Περισσότερες βροχές αναμένονται όλη αυτή την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.