Φορτηγό συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στη Σρι Ράτσα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας τραυματίστηκαν σοβαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το φορτηγό τους συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στη Σρι Ράτσα κατά τη χθεσινή νεροποντή.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες διάσωσης του Bowin έσπευσαν στις 25 Σεπτεμβρίου στον χάρτη Eang-Amata City Road στην υποπεριφέρεια Bowin της Sri Racha στο Chonburi για να βοηθήσουν τρία θύματα που είχαν τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τα τρία θύματα, η κα Namkhang Naksungnern (32), η κα Thanaporn Naksungnoen (24) και ο κύριος Niphon Boon-art (34), βρέθηκαν κοντά στο λευκό τετράτροχο φορτηγό Isuzu που έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος σε τροχαίο. νησί γύρω στο μεσημέρι. Οι δύο γυναίκες πέταξαν έξω από το φορτηγό και τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο άνδρας, ο οποίος ήταν ο οδηγός, είχε κολλήσει στο όχημα, φέροντας παρόμοια τραύματα.

Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Laem Chabang ενώ η βροχή εξακολουθούσε να είναι δυνατή. Άλλοι οδηγοί δήλωσαν στις αρχές επιβολής του νόμου ότι το φορτηγό γλίστρησε λόγω βρεγμένου δρόμου πριν προσκρούσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Έρευνα από την αστυνομία του Bowin ήταν σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.