Δύο ύποπτοι από την Ταϊλάνδη συνελήφθησαν στο σιδηροδρομικό σταθμό του Τσιάνγκ Μάι επειδή μετέφεραν χιλιάδες χάπια μεθαμφεταμίνης στις αποσκευές

Τσιάνγκ Μάι -

Δύο υπήκοοι της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν στο σιδηροδρομικό σταθμό του Τσιάνγκ Μάι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αφού φέρεται να μετέφεραν στις αποσκευές τους συνολικά 200,000 δισκία μεθαμφεταμίνης κατά την αναχώρησή τους για την κεντρική περιοχή.

Ο Peerapong, 31, και ο Sangthian, 26 ετών, από την Ayutthaya, πιάστηκαν ενώ επρόκειτο να επιβιβαστούν σε ένα τρένο, με κατεύθυνση προς την Μπανγκόκ, με ύποπτες συμπεριφορές. Η αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι, η οποία είχε προηγουμένως ειδοποιηθεί για πιθανή λαθρεμπορία στο σιδηροδρομικό σταθμό από ανώνυμους ενδιαφερόμενους πολίτες, μετέφερε και τους δύο στο Αστυνομικό Σταθμό Sila At Railway για εξέταση.

Η αρχική έρευνα αποκάλυψε συνολικά 200,000 δισκία μεθαμφεταμίνης σφιχτά συσκευασμένα σε αποσκευές. Οι ύποπτοι εξακολουθούν να κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση και δικαστικές διαδικασίες.

Τα επώνυμα των υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές επιβολής του νόμου που ερευνούν την πιθανότητα οι δύο άνδρες να εργάζονται για ένα ευρύτερο δίκτυο.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.