Η επαρχία Ραγιόνγκ επλήγη από χθεσινή βροχόπτωση

ΦΩΤΟ: Naewna

Επαρχία Ραγιόνγκ —

Μια νυχτερινή βροχόπτωση χθες το βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, έχει πλημμυρίσει αρκετές περιοχές της επαρχίας Ραγιονγκ.

Ο παρακαμπτήριος δρόμος 36 στην υποσυνοικία Thap Ma της περιοχής Mueang στο Rayong βυθίστηκε από πλημμύρες που έφτασαν τα 50 εκατοστά ύψος, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα βατή και προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση όλη τη νύχτα μέχρι σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΦΩΤΟ: Naewna

Πολλοί υπάλληλοι της εθνικής οδού Rayong έπρεπε να βγουν νωρίς για να κατευθύνουν την κυκλοφορία και να αποστραγγίσουν το νερό χρησιμοποιώντας αντλίες. Ορισμένοι αξιωματούχοι χρειάστηκε να βοηθήσουν τους πολίτες να σπρώξουν τα αυτοκίνητά τους επειδή οι κινητήρες χάλασαν από την οδήγηση στους πλημμυρισμένους δρόμους.

ΦΩΤΟ: Naewna

Εν τω μεταξύ, πολλές περιοχές του δήμου Ραγιόνγκ κατακλύστηκαν, ιδιαίτερα ο δρόμος Chantha Udom και ο δρόμος Rayong – Bann Khai όπου το νερό έφτασε στα 30 εκατοστά.

Η Rayong Star Fresh Market επηρεάστηκε επίσης από τη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν και όχι τόσο έντονα όσο άλλες περιοχές, γιατί οι άνθρωποι μπορούσαν να συνεχίσουν την καθημερινή τους ζωή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.