Η Ταϊλάνδη κέρδισε την έκτη κατάταξη της παγκόσμιας ομάδας Türkiye με νυχτερινή νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών FIVB

Πολωνία και Ολλανδία –

Η Ταϊλάνδη κέρδισε την Türkiye στο τελευταίο σετ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών FIVB 2022 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, με νίκη με 3-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σκορ 25-17 στο πρώτο σετ από την έκτη κατάταξης στον κόσμο ομάδα Türkiye πριν προλάβει η Ταϊλάνδη να προλάβει στο δεύτερο σετ, κερδίζοντας με σκορ 31-29.

Στο τρίτο σετ, η Türkiye οδήγησε σε τρίποντα με 25-22, κάνοντας το παιχνίδι να σκοράρει στο 2-1. Ωστόσο, η Ταϊλάνδη ξέφυγε με 25-19 το τέταρτο σετ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι τάι μπρέικ.

Το πέμπτο σετ ξεκίνησε με ένα συναρπαστικό ισόπαλο σκορ 12-12 πριν η Ταϊλάνδη καταφέρει να σημειώσει break point για 14-12 και τελείωσε το παιχνίδι με νίκη 15-13.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα της Ταϊλάνδης είναι προγραμματισμένος με τους γηπεδούχους της Πολωνίας στο Ergo Arena το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στη 1:30 π.μ. (ώρα Ταϊλάνδης).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.