70χρονος Αυστραλός φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο από τουρίστα αφού προσπάθησε να σταματήσει έναν καυγά στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ένας 70χρονος Αυστραλός φέρεται να γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν μεθυσμένο τουρίστα αφού προσπάθησε να τον εμποδίσει να τσακωθεί με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί.

Η επίθεση έλαβε χώρα χθες το βράδυ, 23 Σεπτεμβρίου, σε μια διασταύρωση στο Soi Buakhao στη Νότια Πατάγια. Ο τραυματίας ηλικιωμένος αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Tony (70) και υπέστη ένα τραύμα που δεν απειλούσε τη ζωή του στο πρόσωπο. Βοηθήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες διάσωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ρώτησαν μια αυτόπτη μάρτυρα, την κυρία Suwan Jessen (54), για το περιστατικό. Είπε ότι ο κ. Τόνι είδε έναν άγνωστο ξένο τουρίστα να μαλώνει με έναν οδηγό ταξί μοτοσικλέτας και πήγε να σταματήσει την κλιμάκωση της κατάστασης. Ωστόσο, ο τουρίστας γρονθοκόπησε τον κύριο Τόνυ ​​στο πρόσωπο για την παρέμβασή του και απομακρύνθηκε. Ο τουρίστας φαινόταν επίσης πολύ μεθυσμένος, πρόσθεσε η κυρία Σουβάν.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα ανακρίνει τον οδηγό ταξί της μοτοσικλέτας για περισσότερες πληροφορίες και θα εξετάσει τις κάμερες CCTV στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.