70χρονος Αυστραλός φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο από τουρίστα αφού προσπάθησε να σταματήσει έναν καυγά στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ένας 70χρονος Αυστραλός φέρεται να γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από έναν μεθυσμένο τουρίστα αφού προσπάθησε να τον εμποδίσει να τσακωθεί με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί.

Η επίθεση έλαβε χώρα χθες το βράδυ, 23 Σεπτεμβρίου, σε μια διασταύρωση στο Soi Buakhao στη Νότια Πατάγια. Ο τραυματίας ηλικιωμένος αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Tony (70) και υπέστη ένα τραύμα που δεν απειλούσε τη ζωή του στο πρόσωπο. Βοηθήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες διάσωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ρώτησαν μια αυτόπτη μάρτυρα, την κυρία Suwan Jessen (54), για το περιστατικό. Είπε ότι ο κ. Τόνι είδε έναν άγνωστο ξένο τουρίστα να μαλώνει με έναν οδηγό ταξί μοτοσικλέτας και πήγε να σταματήσει την κλιμάκωση της κατάστασης. Ωστόσο, ο τουρίστας γρονθοκόπησε τον κύριο Τόνυ ​​στο πρόσωπο για την παρέμβασή του και απομακρύνθηκε. Ο τουρίστας φαινόταν επίσης πολύ μεθυσμένος, πρόσθεσε η κυρία Σουβάν.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα ανακρίνει τον οδηγό ταξί της μοτοσικλέτας για περισσότερες πληροφορίες και θα εξετάσει τις κάμερες CCTV στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.