Το μικρό Άμστερνταμ θέλει να φέρει επαγγελματισμό και γνώση στην αναδυόμενη νόμιμη βιομηχανία κάνναβης Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Φωλιασμένο σε μια γωνία στο Soi Rungland, μόλις λίγα λεπτά από το εμπορικό κέντρο Tukcom IT και απέναντι από το CAT Telecom στη South Pattaya Road, είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος που ελπίζει να φέρει επαγγελματισμό και γνώση στην ακόμα αναδυόμενη και νέα νόμιμη βιομηχανία κάνναβης στην Πατάγια.

Το Little Amsterdam βρίσκεται σε ένα εξαώροφο κτήριο στο Soi Rungland δίπλα σε ένα μεγάλο θρησκευτικό ιερό του Βούδα και είναι ανοιχτό μόνο για περίπου μία εβδομάδα τώρα, αλλά ο συνιδιοκτήτης CB δήλωσε στο The Pattaya News ότι η επιχείρηση ήδη ανθεί παρά την περιορισμένη διαφήμιση και δημοσιότητα.

Ο CB περιγράφει τον εαυτό του ως έμπειρο Αμερικανό επιχειρηματία κάνναβης και μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι μαζί είχαν δεκαετίες εμπειρίας στη νόμιμη βιομηχανία κάνναβης σε άλλες χώρες, ελπίζουν να φέρουν την τεχνογνωσία και τις γνώσεις τους στην αναδυόμενη νομική σκηνή της ιατρικής κάνναβης στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη .

Η Ταϊλάνδη αποποινικοποίησε επίσημα την κάνναβη και την κάνναβη στις 9 Ιουνίου του τρέχοντος έτους και παρόλο που οι τελικοί νόμοι εξακολουθούν να συζητούνται έντονα μεταξύ των πολιτικών στην Μπανγκόκ, η CB είναι αρκετά πεπεισμένη ότι η βιομηχανία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ωριμάζει και ελπίζει ότι το Μικρό Άμστερνταμ θα είναι μέρος αυτού . Η βιομηχανία αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε κάπως γκρίζα ζώνη λόγω της έλλειψης οριστικών νόμων που εγκρίθηκαν από τη Βουλή.

Ωστόσο, ο CB πιστεύει ότι η επιχείρησή του θα είναι σε θέση να συμμορφωθεί με σχέδια νόμων και κανονισμών και λέει ότι μια σημαντική διαφορά μεταξύ του τόπου διεξαγωγής του και άλλων είναι το μήκος και το εύρος των γνώσεων των ιδιοκτητών και η εστίασή τους στην τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, καλύπτοντας τις ανάγκες του μεμονωμένου πελάτη ανάγκες.

Σύμφωνα με το CB, το Little Amsterdam είναι το μεγαλύτερο κεντρικό κατάστημα στην Ταϊλάνδη με μια ποικιλία αξεσουάρ και εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες πολλών χρηστών. Όλα αυτά εκτίθενται σε γυάλινες θήκες υψηλής ποιότητας και διαθέτουν επίσης εκπαιδευμένο, έμπειρο προσωπικό για να βοηθά και να απαντά σε ερωτήσεις που μιλούν διάφορες γλώσσες. Η CB δήλωσε ότι η επιλογή και η τιμολόγηση είναι άκρως ανταγωνιστικές και δήλωσε ότι πολλοί πελάτες το έχουν αποκαλέσει ως το καλύτερο που έχουν δει στην Πατάγια και, ίσως, στην Ταϊλάνδη.

Η CB είπε επίσης στο The Pattaya News ότι καθώς η εστίαση στην κάνναβη στην Ταϊλάνδη είναι στην ιατρική χρήση, το Little Amsterdam ήταν επίσης πλήρως ενήμερο και θα συζητούσε με μεμονωμένους πελάτες το μοναδικό υπόβαθρο και την εμπειρία τους, προκειμένου να τους ταιριάζει καλύτερα με προϊόντα που ταιριάζουν τον τρόπο ζωής τους. Ο CB πρόσθεσε ότι το έμπειρο προσωπικό του εκπαιδεύτηκε επίσης για το πώς να βοηθά όσους είναι νέοι στην κάνναβη ή δεν είναι εξοικειωμένοι με τα προϊόντα κάνναβης και να τα ταιριάζουν με ό,τι είναι καλύτερο για αυτούς, χωρίς να συντρίβουν ή να μπερδεύουν τον πελάτη.

Ο CB ολοκλήρωσε τη συνομιλία του με το The Pattaya News καθιστώντας επίσης σαφές ότι το Little Amsterdam επικεντρώθηκε καθαρά στη νόμιμη κάνναβη και παρέχοντας γνώση και τεχνογνωσία σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό. Η CB θεώρησε ότι πολλές αναδυόμενες επιχειρήσεις κάνναβης προσπαθούσαν να κάνουν «τα πάντα» και να συνδυάσουν τη βιομηχανία με ψυχαγωγία, νυχτερινή ζωή, σπορ, ποτό (δεν υπάρχει αλκοόλ στο Little Amsterdam), φαγητό και άλλες ανέσεις. Ο CB θεώρησε ότι εστιάζοντας αποκλειστικά στην κύρια πρόταση αξίας της ιατρικής κάνναβης, η ομάδα του θα ήταν σε θέση να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πελατών.

Το Little Amsterdam είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Το Soi Rungland βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Pattaya Third Road στη Νότια Pattaya Road με κατεύθυνση προς Sukhimvit ακριβώς απέναντι από την CAT Telecom. Το μικρό Άμστερνταμ βρίσκεται φωλιασμένο στη γωνία της καμπύλης του Soi Rungland. Το κατάστημα είναι επίσης προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια και διαθέτει ασανσέρ σε διαφορετικούς ορόφους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να επικοινωνήσετε μαζί τους με ερωτήσεις, κάντε κλικ εδώ για το Facebook τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/