Ο δήμαρχος της Πατάγια ανακοινώνει καθορισμένες τιμές και νόμιμες ώρες πώλησης για υπηρεσίες παραλίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, ανακοίνωσε καθορισμένες τιμές και νόμιμες ώρες πώλησης για τις υπηρεσίες παραλίας.

Ο δήμαρχος διέταξε όλους τους πωλητές παραλιών στην πόλη Pattaya να τηρούν αυστηρά αυτές τις τιμές για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Κανονικές ξαπλώστρες - όχι περισσότερο από 50 μπατ την ημέρα
  2. Καθαρισμένες ξαπλώστρες - όχι περισσότερο από 100 μπατ την ημέρα
  3. Μικρό δαχτυλίδι κολύμβησης - όχι περισσότερο από 50 μπατ την ημέρα
  4. Μεγάλο δαχτυλίδι κολύμβησης - όχι περισσότερο από 100 μπατ την ημέρα

Επιπλέον, ο δήμαρχος καθόρισε τις επίσημες ώρες λειτουργίας για τους πωλητές ξαπλώστρων παραλίας, οι οποίες είναι 6 π.μ. έως 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη και 6 π.μ. έως 9 μ.μ. Παρασκευή έως Κυριακή και σε ειδικές αργίες. Κατά τη διάρκεια επερχόμενων εκδηλώσεων όπως το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων της Pattaya ή το Loy Krathong, οι πωλητές θα μπορούν να λειτουργούν από τις 6 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Τέλος, η Poramase ζήτησε από τους πωλητές να είναι ευγενικοί, να διατηρήσουν την παραλία καθαρή και να κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση με τους επισκέπτες για να διατηρήσουν μια καλή τουριστική εικόνα για την Πατάγια.

Προηγουμένως, οι πωλητές της παραλίας είχαν διαταχθεί να αναστείλουν επίσημα τις υπηρεσίες στις 6 μ. Οι πωλητές είχαν προηγουμένως προσωρινή έγκριση για εκτεταμένο ωράριο, αλλά αυτή θα είναι πλέον μόνιμη.

Το TPN σημειώνει ότι ορισμένες παραλίες στην περιοχή της Πατάγια, όπως η παραλία Dongtan, ενδέχεται να αλλάξουν ελαφρώς τις ώρες τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.