47χρονος σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση και ανατροπή του φορτηγού του στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Phan Thong, Chonburi —

Ένας 47χρονος σκοτώθηκε όταν το νταλίκι του τράκαρε και ανατράπηκε ενώ φέρεται να προσπαθούσε να προσπεράσει άλλο φορτηγό.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες διάσωσης του Phan Thong έσπευσαν στο Soi 3 στην υποπεριφέρεια Nong Tamlueng της περιοχής Phan Thong στο Chonburi αφού ειδοποιήθηκαν για έναν άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα χθες, 22 Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία βρήκε ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό Isuzu D-max στο δρόμο με τσαλακωμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Το θύμα, η Thira Suanmali, 47χρονη ντόπιος Ayutthaya, βρέθηκε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας υποστεί πολλαπλά σοβαρά τραύματα. Κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο από την αστυνομία του Phan Thong.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ένας ανώνυμος μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι το θύμα αγωνιζόταν με ένα άλλο μαύρο φορτηγό όταν προσπάθησε να προσπεράσει το φορτηγό αλλά απέτυχε και χτύπησε σε τοίχο. Στη συνέχεια το άλλο φορτηγό απομακρύνθηκε με ταχύτητα, αφήνοντας πίσω του το νεκρό θύμα.

Μάρτυρες στο σημείο ανέφεραν ότι μύρισε αλκοόλ στο σώμα του θύματος, αλλά αυτό χρειάστηκε να διερευνηθεί περαιτέρω από την αστυνομία. Αρχικά, η αστυνομία του Phan Thong είπε ότι θα εξετάσει τις κάμερες CCTV γύρω από τη σκηνή για να καθορίσει εάν ο άλλος οδηγός προκάλεσε τη σύγκρουση του άνδρα ή όχι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.