Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πατάγια παροτρύνει τον δήμαρχο να φροντίσει καλά τους φοίνικες αφού τους απομακρύνει από την παραλία της Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Φροντίζοντας για την τουριστική εικόνα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Pattaya προέτρεψε τον δήμαρχο Poramase Ngampiches να φροντίσει καλά τους φρεσκοσκαμμένους φοίνικες που έχουν αφαιρεθεί πρόσφατα από την παραλία και να μην τους εγκαταλείψει για να στεγνώσουν όπως παλαιότερα.

Ο Damrongkiat Pinitkan, μέλος του Συμβουλίου της Pattaya, ρώτησε το Poramase κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, σχετικά με το έργο δενδροφύτευσης, το οποίο εκτελείται στην παραλία από το 2021 αλλά φέρεται να παρεμποδιζόταν από καταγγελίες πολιτών, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν ήθελαν μερικά δέντρα αφαιρέθηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σε απάντηση, ο δήμαρχος είπε ότι η πόλη Pattaya βρίσκεται στη διαδικασία ανανέωσης σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, την εταιρεία Nong Nooch Land and Gardenscape. Η σύμβαση θα παραταθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2024 ή 820 ημέρες. Στο μεταξύ, η εταιρεία θα αφαιρέσει περίπου 130 φοίνικες από την παραλία και θα τους φυτέψει εκ νέου στο Ανατολικό Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο.

Οι παλιότερες θαλάσσιες αμυγδαλιές δεν θα αφαιρεθούν μετά από διαμαρτυρίες περιβαλλοντικών οργανώσεων. Θα φυτευτούν επίσης νέα δέντρα και χλωρίδα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, και η περιοχή δεν θα είναι άγονη από δέντρα, όπως φοβήθηκαν ορισμένοι κάτοικοι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Στη συνέχεια, ο Damrongkiat προέτρεψε τον δήμαρχο να φροντίσει καλά τα δέντρα, αναφέροντας ότι το καθένα από αυτά κοστίζει πολλά χρήματα και ότι δεν πρέπει να τα εγκαταλείψει να ξεραθούν όπως αυτά που έχουν προηγουμένως απομακρυνθεί από τα νησιά κυκλοφορίας.

Αναφέρεται ότι αφού εξαφανιστούν όλα τα δέντρα, η πόλη θα προχωρήσει στην αλλαγή του μεγέθους του πεζοδρομίου για να επιτρέψει περισσότερο χώρο για τα οχήματα και την κυκλοφορία και στη συνέχεια θα φυτέψει άλλα δέντρα στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή ο δρόμος Pattaya Beach θα επεκταθεί μόνο στο Soi Four και όχι σε όλο το μήκος της παραλίας, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης, επικαλούμενοι ανησυχίες από περιβαλλοντικές ομάδες. Το έργο θα πραγματοποιείται επίσης ένα μικρό τμήμα τη φορά, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, για να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα στην κυκλοφορία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.