Η Pattaya θα πραγματοποιήσει χορτοφαγικό φεστιβάλ από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Η Pattaya ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το χορτοφαγικό φεστιβάλ στο Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ταξίδεψαν στο ίδρυμα σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, για να πάρουν μια γεύση από το επερχόμενο φεστιβάλ χορτοφαγίας, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο για να προωθήσει τη χορτοφαγία ως εναλλακτική στη θανάτωση ζώων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Για φέτος, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation στην Πατάγια ως συνήθως. Πωλητές από όλη την πόλη φαίνονται ήδη να στήνουν τους πάγκους τους γύρω από το ίδρυμα, προετοιμάζοντας είτε να πουλήσουν είτε να δωρίσουν τα vegan προϊόντα τους σε αναμενόμενους χιλιάδες επισκέπτες.

Η ίδρυση έχει γίνει τώρα περίπου το 70% με προετοιμασίες, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Λένε ότι οι δρόμοι κοντά στο ίδρυμα θα είναι προσωρινά κλειστοί, οπότε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημέρωση.

Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά από το 2019 που το φεστιβάλ θα λειτουργεί πλήρως, με περιορισμένες εκδηλώσεις τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid19. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, καρναβαλικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.