Βρέθηκε θαμμένη χειροβομβίδα όλμου στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Phanat Nikhom, Chonburi —

Μια παλαιά χειροβομβίδα όλμου βρέθηκε θαμμένη υπόγεια στο Τσονμπούρι σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, και η αστυνομία υποψιάστηκε ότι μπορεί να ανήκει σε συλλέκτη.

Η αστυνομία εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών πήγε στην υποσυνοικία Sra Seeriam της συνοικίας Phanat Nikom στο Chonburi αφού έλαβε αναφορά ότι μια χειροβομβίδα είχε ανακαλυφθεί μέσα σε ένα κουτί θαμμένο υπόγεια.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Η χειροβομβίδα βρέθηκε φυλαγμένη μέσα σε ξύλινο κουτί. Ο άγνωστος οδηγός τρακτέρ που βρήκε τη συσκευή είπε ότι έπεσε πάνω στη βόμβα ενώ έσκαβε μια λίμνη και ήταν τυχερός που δεν πέρασε από πάνω της.

Η βόμβα θα μπορούσε να είχε πεταχτεί από έναν συλλέκτη που φοβόταν μην τον πιάσουν, είπε η αστυνομία. Η βόμβα αντίκα απομακρύνθηκε από το σημείο και θα εξαλειφθεί σε ασφαλή περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.