Κύριοι δρόμοι στην Πατάγια πλημμύρισαν έντονα μετά τις καταιγίδες της χθεσινής νύχτας

Πατάγια —

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι στην Πατάγια πλημμύρισαν και έγιναν σχεδόν αδιάβατοι μετά τη χθεσινοβραδινή καταιγίδα που έπληξε την πόλη για μια ώρα με έντονες βροχοπτώσεις και αέρα.

Η καταιγίδα που έπληξε την Πατάγια γύρω στις 10 μ.μ. χθες το βράδυ, 21 Σεπτεμβρίου, άφησε πολλούς κεντρικούς δρόμους, όπως η South Pattaya Road, η Soi Buakhao Road, η Sukhumvit Road και η Beach Road, βυθίστηκαν κάτω από 20 εκατοστά έως 1 μέτρο πλημμυρικού νερού, σύμφωνα με το The Pattaya. Δημοσιογράφοι ειδήσεων.

Πολλά δημοφιλή σοκάκια της πόλης αντιμετώπισαν επίσης πλημμύρες, οι οποίες παρέσυραν σε χώρους παρακείμενων δρόμων και ανάγκασαν τους τουρίστες να περπατήσουν δυσάρεστα μέσα στα νερά της πλημμύρας πίσω στα ξενοδοχεία τους. Οι περισσότεροι αναβάτες επηρεάστηκαν επίσης από τις πλημμυρισμένες διαδρομές και έπρεπε να περιμένουν να υποχωρήσουν τα νερά για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ωστόσο, ορισμένοι τουρίστες εθεάθησαν να χορεύουν κωμικά και να τραγουδούν στη βροχή σε συγκεκριμένους χώρους του μπαρ, σαν να ήταν ήδη συνηθισμένοι στο περιστατικό.

Ο Δήμαρχος και οι αξιωματούχοι της πόλης διατήρησαν συνεχείς ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας και τις επακόλουθες πλημμύρες και δήλωσαν ότι μετά το τέλος των βροχών, οι πλημμύρες ισοπεδώθηκαν γρήγορα σε όλη την πόλη. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης αντλίες νερού μέσα και γύρω από την Beach Road για τον έλεγχο του επιπέδου των πλημμυρών.

Ο δήμαρχος και η ομάδα του ήταν επίσης έξω σήμερα το πρωί, 22 Σεπτεμβρίου, επιθεωρώντας ζημιές από καταιγίδες και βουλωμένες αποχετεύσεις και δίνοντας γρήγορα οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες και ομάδες να ανακτήσουν και να βοηθήσουν όσους χρειάζονταν βοήθεια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.