Περισσότερα από 2,000 δισκία μεθαμφεταμίνης βρέθηκαν κρυμμένα σε σωρό κοπριάς κατσίκας στο σπίτι Kanchanaburi κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας την Τετάρτη

Kanchanaburi -

Περισσότερα από 2,000 δισκία μεθαμφεταμίνης βρέθηκαν κρυμμένα σε κοπριά κατσίκας, ενώ η αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών με επιρροή στην περιοχή Phanom Thuan της επαρχίας Kanchanaburi την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η έφοδος διεξήχθη το βράδυ μετά από ένα τσακωμό διακίνησης ναρκωτικών μεταξύ μιας ομάδας έρευνας και του εμπόρου ναρκωτικών ονόματι Kittithat, ο οποίος ήταν τοπικά γνωστός ως «Dang Huaikrot» στην υποπεριφέρεια Rang Wai την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ο Dang Huaikrot εντόπισε την ύποπτη κατάσταση, έτσι προσπάθησε να ξεφύγει από τη σύλληψη και πυροβόλησε τους αξιωματούχους. Η ομάδα στη συνέχεια πυροβόλησε για να αμυνθεί, αλλά η σφαίρα χτύπησε την αορτή του δεξιού ποδιού του Dang και τον σκότωσε στη συνέχεια.

Ερευνητές από την επαρχιακή αστυνομία του Καντσαμπούρι το πρωί της Τετάρτης διεξήγαγαν στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι του Κίτιχατ σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο του Καντσαμπούρι.

Κατά την εξέταση, περίπου 41 χάπια μεθαμφεταμίνης, 26 σφαίρες των 7.65 πυρομαχικών και ένα σετ εξοπλισμού καθαρισμού όπλων ήταν όλα κρυμμένα στην κρεβατοκάμαρα καθώς και ένας αριθμός τραπεζικών λογαριασμών με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, άλλα 11 σακουλάκια μεθαμφεταμίνης, που περιείχαν 200 δισκία το καθένα, βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από ένα σωρό κοπριάς κατσίκας στη μάντρα κατσίκας του σπιτιού. Κατασχέθηκαν επίσης συνολικά 2,200 ταμπλέτες meth καθώς και δύο φορτηγά, δύο μοτοσυκλέτες, ένα αυτοκίνητο PPV, 105 κατσίκες και πλήθος χρυσών διακοσμητικών, συνολικής αξίας άνω των 5,000,000 μπατ.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.