Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί τη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων που συχνά αγνοείται, λέει ότι τα οχήματα θα σφίγγονται ή θα ρυμουλκούνται

ΦΩΤΟ: ข่าวพัทยา Pattayanews

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Wuthisak Rermkijakarn, επισκέφτηκε το Soi Paniadchang για να επιθεωρήσει τη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων που ήταν αποκλεισμένη από οχήματα, μετά από πολλαπλές καταγγελίες από άτομα με αναπηρία.

Αφού οι φωτογραφίες μιας εντελώς φραγμένης λωρίδας αναπηρικών αμαξιδίων έγιναν viral στα ταϊλανδικά και αγγλικά social mediaa, μια ομάδα αστυνομικών της Pattaya, μέσα ενημέρωσης της Pattaya και αξιωματούχοι με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Wuthisak Rermkijakarn πήγαν να επιθεωρήσουν τη σκηνή σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, για να μιλήσουν με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους του διαμερίσματος "The Touch", το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες άφησε τους ενοικιαστές να παρκάρουν. η μπλε λωρίδα.

ΦΩΤΟ: ข่าวพัทยา Pattayanews
ΦΩΤΟ: ข่าวพัทยา Pattayanews

Ο Wuthisak είπε ότι οι εκπρόσωποι του διαμερίσματος υποσχέθηκαν να συνεργαστούν με τους αξιωματούχους, αλλά πρόσθεσε ότι εάν οι ένοικοι εξακολουθούν να αγνοούν το νόμο και να σταθμεύουν τα οχήματά τους στη λωρίδα, η αστυνομία της Pattaya θα πρέπει να λάβει σοβαρά μέτρα σφίγγοντας ή ρυμουλκώντας τα οχήματα στην αστυνομική κατάσχεση για πρόστιμο.

Ο βουλευτής και η αστυνομία άφησαν επίσης προειδοποιητικά σημειώματα στα οχήματα, τα οποία έγραφαν «Παρακαλώ μην παρκάρετε στη μπλε λωρίδα μόνο για άτομα με ειδικές ανάγκες».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.