Οι αξιωματούχοι της Πατάγια καλωσορίζουν τον νέο προσωρινό αρχηγό της αστυνομίας

ΦΩΤΟ: เรารักษ์พัทยา

Πατάγια -

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια καλωσόρισαν τον νέο προσωρινό αρχηγό της αστυνομίας μετά τον πρώην αρχηγό Πολ. Ο συνταγματάρχης Kullachart Kullachai μετατέθηκε σε ανενεργή θέση, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της αποτυχίας του να αντιμετωπίσει ζητήματα εμπορίας ανθρώπων στην Πατάγια.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Mekawit Praditphon, ο νέος προσωρινός αρχηγός, ήταν προηγουμένως αναπληρωτής διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi. Θα υπηρετήσει προσωρινά ως αρχηγός της αστυνομίας στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, ενώ ο πρώην αρχηγός Πολ. Ο συνταγματάρχης Kullachart Kullachai υπηρετεί σε μια ανενεργή θέση στο Κέντρο Διοίκησης στο Chonburi. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για μόνιμο υποψήφιο για αρχηγό της αστυνομίας της Πατάγια.

Ο νέος προσωρινός αρχηγός υποδέχτηκε θερμά μια ομάδα αξιωματούχων της Πατάγια, συμπεριλαμβανομένου του Phoomphiphat Kamolnat, γραμματέα και αντιπροσώπου του δημάρχου της Pattaya, Poramase Ngampiches.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.