Τα έργα οδοποιίας στο South Pattaya Second Road by Walking Street θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλώνει ο αντιδήμαρχος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος Manoch Nongyai δήλωσε ότι το τρέχον έργο αποχέτευσης στη South Pattaya Second Road που συνδέει με την Beach Road by Walking Street θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και θα διορθώσει οριστικά τα προβλήματα πλημμύρας σε κοντινές περιοχές.

Η επίσκεψη του αναπληρωτή πραγματοποιήθηκε περίπου το μεσημέρι σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παροτρύνει τον ανάδοχο του έργου, την Ektawee και την εταιρεία KS, να επισπεύσουν το έργο που σύμφωνα με τους ντόπιους άφησε μόνο 60 μέτρα δρόμου βατό για τους οδηγούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο αναπληρωτής αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα πλημμύρας στην περιοχή που επιδεινώθηκαν από το έργο, λέγοντας ότι οι εργασίες οδοποιίας γύρω από τον δεύτερο δρόμο South Pattaya θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και θα λύσουν την πλημμύρα μια για πάντα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής και τους τουρίστες για πιθανούς θορύβους αργά τη νύχτα, εξηγώντας ότι οι εργάτες οικοδομών προς το παρόν πρέπει να εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να ολοκληρώσουν το έργο πριν από την κοντινή προθεσμία.

Όταν όλα ξεκαθαρίσουν, ο βουλευτής υποσχέθηκε να επισκευάσει τον εργολάβο τις παρακείμενες επιχειρήσεις και τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές από το έργο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.