Η φωτιά καίει μέχρι θανάτου έναν άνδρα με αναπηρία και δύο αλυσοδεμένα σκυλιά στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Φωτιά ξέσπασε σε ξύλινο σπίτι στο Τσονμπούρι νωρίς το πρωί, 21 Σεπτεμβρίου, σκοτώνοντας έναν 52χρονο ανάπηρο και δύο αλυσοδεμένα σκυλιά.

Πυρκαγιά αναφέρθηκε στις 2:10 π.μ. σε μονώροφο ξύλινο σπίτι στο Soi Pitsathan στην υποπεριφέρεια Bang Pla Soi της περιοχής Mueang, Chonburi. Επτά πυροσβεστικά οχήματα και υπηρεσίες διάσωσης Chonburi έσπευσαν στο σημείο αμέσως μετά τη λήψη της αναφοράς.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Λόγω των θυελλωδών ανέμων χθες το βράδυ, η φωτιά είχε επεκταθεί σε δύο παρακείμενα σπίτια και κατασβέστηκε επίπονα μετά από μία ώρα. Ωστόσο, η φωτιά είχε κάψει ολοσχερώς το ξύλινο σπίτι του κ. Suriya Iam-sawat, ενός 52χρονου με αναπηρία, και τον σκότωσε μαζί με τα δύο αλυσοδεμένα σκυλιά του.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο αξιωματούχος του Chonburi, κ. Sukhon Suwansaksin, είπε ότι βρήκε πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου που οδηγεί στο σπίτι του θύματος, εμποδίζοντας το πυροσβεστικό πλήρωμα. Προειδοποίησε επίσης άλλους κατοίκους για παλιά καλώδια γιατί θα μπορούσαν να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν ήταν ακόμη σαφές εάν η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Το θύμα παραμένει στο νοσοκομείο, περιμένοντας τους συγγενείς του να προχωρήσουν σε θρησκευτικές τελετές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.