Βυτιοφόρο αναποδογυρίζει και χύνει λάδι στο δρόμο στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: มูลนิธิชุมพรการกุศลสงเคราะห์

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένα βυτιοφόρο ανατράπηκε και χύθηκε πάνω από 10,000 λίτρα πετρελαίου στο δρόμο στο Τσονμπούρι.

Η αστυνομία του Mueang Chonburi απάντησε τη Δευτέρα σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Sukhumvit που οδηγεί στην Μπανγκόκ στην υποπεριφέρεια Nong Mai Daeng της περιοχής Mueang, Chonburi, στις 4:30 μ.μ.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ένα μεγάλο βυτιοφόρο βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα με ραγισμένη δεξαμενή λαδιού, η οποία έχυνε λάδια και εμπόδιζε την κυκλοφορία για πάνω από 10 χιλιόμετρα. Ο οδηγός, Amnuay Kongsak (37), τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chonburi.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Οι εργαζόμενοι στην πόλη Chonburi έπρεπε να καθαρίσουν περισσότερα από 10,000 λίτρα πετρελαίου από το δρόμο. Ο Pisit Chankla, Διευθυντής της Περιφέρειας 1 της εθνικής οδού, είπε στο The Pattaya News ότι το λάδι δεν ήταν πολύ εύφλεκτο και επομένως ασφαλές για τους εργαζόμενους να προχωρήσουν στον καθαρισμό.

Η αστυνομία του Mueang Chonburi δήλωσε ότι θα ανακρίνει τον οδηγό και θα εξετάσει το βίντεο CCTV για να προσδιορίσει την αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.