Ο παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών θα ξεκινήσει στο Chonburi από 1 έως 9 Οκτωβρίου τον επόμενο μήνα

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Τσονμπούρι -

Ένας παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών, ο οποίος έχει διεξαχθεί περισσότερες από 150 φορές στο Chonburi εδώ και δεκαετίες, θα ξεκινήσει τον 151ο αγώνα του από την 1η έως τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Περιφερειακό Γραφείο Mueang Chonburi σε μια ειδική μεγάλη χωμάτινη πίστα, την οποία αναμένεται να πλαισιώνουν δεκάδες θεατές από όλη την επαρχία.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
Ο αγώνας βουβαλιών είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής στις 10 Οκτωβρίου για να δείξει την ευγνωμοσύνη των αγροτών για τη σκληρή δουλειά των νεροβούβαλων τους. Παρόλο που οι περισσότεροι Ταϊλανδοί δεν χρησιμοποιούν πια βουβάλους για εκτροφή, πολλοί εξακολουθούν να τους κρατούν ως κατοικίδια λόγω του δεσμού τους.

Η εκδήλωση είναι ένα πραγματικά μοναδικό αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη και στο Chonburi και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, ξένους και εγχώριους, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Θα υπάρχουν επίσης πολλοί πωλητές τροφίμων, πολιτιστικά εκθέματα και πολλά άλλα για να κρατήσουν όλη την οικογένεια χαρούμενη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.