Η έκθεση δεινοσαύρων θα φτάσει στο Central Mall Pattaya από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Το Central Festival Pattaya σας φέρνει μια προϊστορική έκθεση με τεράστιους δεινόσαυρους, η οποία θα διαρκέσει από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2022, στην πλατεία Sunken.

Η προϊστορική έκθεση θα περιλαμβάνει πολυάριθμους τρομακτικούς δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος, όπως το T-Rex, το brachiosaurus, το triceratops και άλλα εντυπωσιακά εκθέματα και απολιθώματα που λένε ότι θα σοκάρουν και θα δείξουν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, καθώς και θα κάνουν υπέροχα φωτογραφικά στηρίγματα.

Οι δεινόσαυροι είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν πολλά παιδιά και ενήλικες και θα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους influencers του Instagram και όσους αναζητούν την τέλεια εικόνα με ένα προϊστορικό τέρας.

Η έκθεση θα βρίσκεται στο Sunken plaza από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2022. Μην το χάσετε!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.