Το Loma Run on the Beach θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην παραλία Jomtien

Πατάγια -

Το Loma Run on the Beach πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην παραλία Jomtien στις 25 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προώθηση του τουρισμού και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Pattaya City συνεργάστηκε με το Human Help Network Foundation για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παραλία Jomtien στην Pattaya, Chonburi, από τις 5 το πρωί έως τις 9 το πρωί, 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Loma Run αποτελείται από τρεις αποστάσεις που περιλαμβάνουν 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και 21 χιλιόμετρα. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί, μπορείτε να πάτε να πάρετε το πουκάμισο και τη σαλιάρα σας στο Jomtien Palm Beach Hotel στις 24 Σεπτεμβρίου (οι εγγραφές έχουν ήδη κλείσει). Κάθε εγγεγραμμένος πρέπει να επιδείξει απόδειξη πιστοποίησης εμβολίου Covid-19.

Παρακαλώ επισκεφθείτε Loma Run On The Beach 2022 Για περισσότερες πληροφορίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.