Το Pattaya Music on the Beach ολοκληρώνεται χθες με εξαιρετικούς διαγωνισμούς μπάντας

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Πάνω από έξι σχολικά συγκροτήματα από διάφορες επαρχίες συμμετείχαν στο «Music on the Beach 2022», το οποίο κατέληξε σε επίσημη ολοκλήρωση στην παραλία Pattaya χθες, 18 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches προήδρευσε στην τελετή έναρξης του Music on the Beach 2022, η οποία περιλάμβανε διαγωνισμούς μπάντας και σόου ταλέντων από έξι διαφορετικά σχολεία σε όλη τη χώρα.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Τα έξι σχολεία περιελάμβαναν το Suranaree Wittaya School από την επαρχία Nakhon Ratchasima, το Sothon Wararam Worawihan School από το Chachoengsao, το Nakhon Ratchasima College of Dramatic Arts, το Prachinratsaramrung School από το Prachinburi, το Lampang Kanlayanee School από το Lampang και το Assumption School από το Lampang.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Όπως και άλλες πρόσφατες εκδηλώσεις στην Πατάγια, το Pattaya Music on the Beach διοργανώθηκε για να αναζωογονήσει τον τουρισμό και να δημιουργήσει εισόδημα για μικρές επιχειρήσεις. Πραγματοποιήθηκαν δύο διαγωνισμοί, δηλαδή το «Beach Talent Showband» και το «Brass Theatre Battles».

Και τα έξι σχολεία βραβεύτηκαν με υποτροφίες στον πρώτο διαγωνισμό, ενώ το Lampang Kanlayanee School και το Sothon Wararam Worawihan School κέρδισαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση, αντίστοιχα, στον δεύτερο διαγωνισμό.

Ο δήμαρχος επαίνεσε κάθε μπάντα για την αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν τον διαγωνισμό παρά τη βροχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.