Πολυτελές σπίτι Κινέζου στο Μπανγκλαμούνγκ διέρρηξαν την Κυριακή, σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα

Banglamung, Chonburi -

Σε πολυτελές σπίτι Κινέζου διέρρηξαν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά είχαν κλαπεί περίπου 51,000 μπατ σε μετρητά.

Ερευνητές από το αστυνομικό τμήμα Nong Prue έφτασαν στο σπίτι στο Siam Royal Hill που βρίσκεται στην υποσυνοικία Nong Prue γύρω στις 2:00 μ.μ. Μόλις έφτασαν, επιθεωρήθηκε ένα μετριασμένο σημάδι σε ένα παράθυρο του μπάνιου. Τα αντικείμενα και τα ακίνητα στην κρεβατοκάμαρα φάνηκαν επίσης διάσπαρτα στο πάτωμα.

Ο Κινέζος ιδιοκτήτης σπιτιού Mingliang Xu, 40, είπε στην αστυνομία μέσω διερμηνέα ότι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα και όταν ξύπνησε, 50,000 μπατ σε μετρητά στην τσέπη του παντελονιού του και 1,000 μπατ σε μετρητά στο κρεβάτι του έφυγαν.

Αρχικά, η αστυνομία του Nong Prue εξετάζει τη σκηνή και συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα ενώ ελέγχει πλάνα CCTV για να εντοπίσει τον εγκληματία για νομικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.