Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια απομακρύνθηκε από τη θέση από τον διοικητή της αστυνομίας της επαρχίας Τσονμπούρι

Πατάγια-

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Pattaya Kunlachart Kunlachai απομακρύνθηκε από τη θέση του σύμφωνα με το επαρχιακό αστυνομικό διάταγμα Chonburi 393/2565, το οποίο βρίσκεται στο τέλος αυτού του άρθρου για αναφορά.

Η διαταγή, η οποία τίθεται σε ισχύ από τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, θα δώσει επίσης στον Αστυνομικό Συνταγματάρχη Mekawit Praditphon, Αναπληρωτή Διοικητή της Επαρχιακής Αστυνομίας Chonburi, να ενεργεί ως προσωρινός επιθεωρητής/αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya τουλάχιστον μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η παραγγελία σχετίζεται με αυτή η υπόθεση αφορούσε την αυτοκτονία ενός υπηκόου Κιργιζίας στην Πατάγια, ο οποίος φέρεται να είχε εξαπατηθεί για πορνεία και προηγουμένως είχε υποβάλει αστυνομική αναφορά, καθώς και πρόσθετα ευρήματα για την αλλοδαπή ομάδα που κατηγορούνταν για φερόμενη διακίνηση της γυναίκας και άλλων, μεταξύ των οποίων ανήλικοι.

Το Pattaya News θα παρέχει πρόσθετες ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την έκτακτη ιστορία εάν και όταν γίνουν διαθέσιμες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/