Το Pattaya Festival λαμβάνει απίστευτη ανταπόκριση την πρώτη νύχτα

Πατάγια -

Το Φεστιβάλ Pattaya ολοκληρώθηκε για την πρώτη βραδιά χθες, 16 Σεπτεμβρίου, με τη συντριπτική υποστήριξη από πάνω από δέκα χιλιάδες παρευρισκόμενους.

Περίπου 10,000 άνθρωποι σε όλη την Πατάγια και τις γύρω περιοχές συνέρρευσαν στην παραλία της Πατάγια για να απολαύσουν την εντυπωσιακή παρέλαση γεμάτη κόσμο με κοστούμια φαντασίας και πολυτελή supercars και συναυλίες με επικεφαλής το διάσημο ροκ συγκρότημα της Ταϊλάνδης, "Big Ass".

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, ηγήθηκε της τελετής έναρξης χθες το βράδυ. Είπε στο The Pattaya News ότι υπήρχαν τόνοι τουριστών τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι πλαισιωμένοι από τις πλευρές της παρέλασης, απολαμβάνοντας τα αυτοκίνητα και τις μπάντες που παρέλαβαν. «Αισθάνομαι ωραία να βλέπω την Πατάγια ξανά απασχολημένη μετά την πανδημία του Covid», δήλωσε ο δήμαρχος.

Συνολικά, η πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ Pattaya ήταν μια τεράστια επιτυχία, καθώς ήταν σίγουρα σε θέση να εξυπηρετήσει την αποστολή του να τονώσει τον τουρισμό στην πόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και σήμερα το βράδυ. Μπορείτε να μάθετε για τη σύνθεση των καλλιτεχνών εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.