Το Bang Saen δεν είναι μια «άγρια ​​πόλη» και είναι απολύτως ασφαλής για τους τουρίστες, λέει η αστυνομία του Chonburi μετά από ιογενή δημόσιο καυγά

Υποπεριοχή Saen Suk, Chonburi-

  Η επαρχιακή αστυνομία του Τσονμπούρι εξέδωσε επίσημη δήλωση μετά από ισχυρισμό που έγινε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, όχι εμείς, που κατηγόρησε την Bang Saen ως «άγρια ​​πόλη» για έναν βίαιο δημόσιο καυγά που έγινε viral την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι εξασφάλισε στην κορυφή της δήλωσης με έντονα γράμματα ότι «Το Bang Saen δεν είναι μια άγρια ​​πόλη και είναι απολύτως ασφαλής για τους τουρίστες.» Η δήλωση περιέγραφε έναν τρομακτικό καυγά που εκτυλίχθηκε στην υποσυνοικία Bang Saen, Saen Suk στην περιοχή Mueang του Chonburi, τα ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στο Facebook, δείχνοντας 3-4 άνδρες φοιτητές να ξυλοκοπούνται βάναυσα από μια μεγάλη ομάδα ενήλικων ανδρών μέχρι που όλοι έπεσαν στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις τους. Το βίντεο, που προκάλεσε ευρεία καταδίκη, δημοσιεύτηκε με το μήνυμα «Είναι το Bang Saen μια τουριστική πόλη ή μια άγρια ​​πόλη;"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έλαβαν καταγγελία στη 1 τα ξημερώματα και αμέσως μετέβησαν στο σημείο την Τετάρτη για να σταματήσουν τον καβγά. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι παραδέχτηκε ότι οι δύο πλευρές είχαν προσωπική σύγκρουση. Ωστόσο, η αστυνομία του Τσονμπούρι ισχυρίστηκε ότι και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ειρηνική συμφωνία χωρίς να προβούν σε νομικές ενέργειες. Διενεργείται έρευνα και όλα τα θύματα είναι ασφαλή στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διαβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της ότι δεν αμέλησε το καθήκον της γιατί θα μπορούσε να σταματήσει το περιστατικό προτού κλιμακωθεί περαιτέρω. Η έρευνα έπρεπε να προχωρήσει προσεκτικά για να είναι δίκαιη και για τις δύο πλευρές. Δεν υπήρχε εξαίρεση για κανέναν ένοχο, είπε η αστυνομία του Τσονμπούρι.

Επιπλέον, η αστυνομία ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης να ελέγξουν πρώτα όλα τα γεγονότα πριν δημοσιεύσουν, επειδή ένας τέτοιος ισχυρισμός θα μπορούσε να βλάψει την τουριστική εικόνα του Bang Saen. Προέτρεψαν επίσης τον κόσμο να τηλεφωνήσει στο 191 ή στο 038-385412 εάν δει παρόμοιο περιστατικό. Στο τέλος της δήλωσης, η αστυνομία του Τσονμπούρι επανέλαβε: «Το Μπανγκ Σάεν δεν είναι μια άγρια ​​πόλη, να είστε βέβαιοι».

Τα ονόματα των εμπλεκομένων ή τι ακριβώς πυροδότησε τη σύγκρουση δεν αποκαλύφθηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.